Facts: 1 jaar Mama met passie

Lieve lezers, één jaar alweer. Het leek mij leuk om jullie mee te nemen in de statistieken van mijn blog. Hoewel ik pas vanaf 24 november inzicht had in die cijfers, gaan we toch even uit van een jaar.

Het zijn gewoon wat random facts op rij en ik was soms best verrast!

 • De top 5 van dorpen en steden die mijn website bezoeken zijn: Ouddorp (mijn woonplaats), Amsterdam, Sommelsdijk (de plaats waar ik werk), Stellendam (mijn geboorteplaats), Rotterdam (de plaats waar ik studeerde).
 • 93,4% is vrouw
 • 57,10 % heeft een leeftijd tussen de 25-34
 • 72% van de lezers bezoekt mijn website op haar mobiele telefoon, 18,52% op de laptop of pc en 9,49% via de tablet
 • 44.268 bezoekers in totaal.
 • 15.964 unieke bezoekers, bizar!
 • 83.630 paginaweergaven, dus zo vaak zijn mijn artikelen gelezen.
 • 1,89 pagina worden er per bezoeker bekeken. Dat betekent dat jullie doorklikken en dat vind ik positief!
 • Een bouncepercentage van 68,55% en dat is best goed. Dat betekent dat jullie echt geïnteresseerd zijn en niet meteen wegklikken.
 • 63,91 % van mijn lezers zijn terugkerende bezoekers, wat zijn jullie trouwe volgers. Daar ben ik ontzettend blij mee!

Uiteraard kan natuurlijk niet missen wat mijn top 10 best gelezen artikelen zijn in het afgelopen jaar. Mijn trouwe volgers hebben deze al gelezen, maar wellicht wat nieuwere volgers niet, dus neem gerust een kijkje, het zijn stuk voor stuk aanraders.
De glazenwasser laat zich uit over mijn kolfsessie
Heel tof, ik kreeg via mijn Facebookpagina een reactie van de desbetreffende glazenwasser. De meest geniale reactie ooit en ik mocht hem anoniem delen.
Hoe een gewone kolfsessie erg ongemakkelijk werd
En over dit betreffende artikel ging zijn reactie. Ik publiceerde dit een maand eerder, zo zie je maar wat een klein wereldje!
Naomi’s eerste verjaardagsfeest in foto’s
Zo bijzonder de eerste verjaardag van je dochter en die deelde ik in de vorm van foto’s.
Mama vertelt: als zwanger worden niet lukt
Dat gaat niet over mij, maar over een meisje dat ik al lange tijd volg op Instagram. Haar account heette destijds “beschuitzondermuisjes”. Tegenwoordig heet het: “beschuitmetrozemuisjes”, ze verwacht namelijk een dochter.
Het werd mij allemaal even teveel
Wat een toch wel heftige periode was dat. Mijn vader lag in het ziekenhuis met een zware longontsteking en ze wisten niet welke bacterie dat veroorzaakte. Ik was niet van plan om hierover te schrijven, maar na een prachtige dienst in de kerk, kon ik niet anders.
Dit dacht ik echt tijdens mijn bevalling
Bijna 10 maanden geleden dat ik dit artikel schreef. Een artikel met humor over wat ik echt dacht tijdens mijn bevalling, er is overigens geen woord van gelogen!
Onze bruiloft in foto’s
Ik hou van het terugkijken van foto’s, zo ook van onze bruiloft. Deze deelde ik met jullie, wat een prachtige dag was het. Inmiddels alweer drie jaar geleden.
Op zoek naar een moederfiets
Niet verwacht dat deze in de top 10 zou staan, maar wat een zoektocht was het zeg. Met hulp van jullie heb ik een waanzinnig mooie fiets gekocht, namelijk de Giant Triple X.
Hoe is het gesteld met mijn buik, 310 dagen na de bevalling
Ik wilde gewoon even delen hoe mijn buik eruit zag en hoe ik mij daarbij voelde. Je bent slank, dus waarom zou je? Juist daarom misschien wel!
Mijn bevalling
Met een mega goed gevoel kijk ik terug op mijn bevalling. Ook al was het een ingeleide bevalling en is Naomi met 37+1 weken geboren in verband met een verwachtte groeiachterstand. Echt ik mag absoluut niet klagen. Natuurlijk doet het zeer, maar dat doet het bij iedereen. Ben wel trots op mezelf dat het gelukt is zonder pijnstilling, niet dat ik niet trots zou zijn als ik wel pijnstilling had gebruikt hoor. Maar toch, het voelt goed.

Dat waren ze! Ik vond het leuk om te ontdekken in Google Analytics en ben reuze benieuwd waar ik volgend jaar sta. Cijfers zijn absoluut niet het belangrijkste, maar het is wel leuk om groei te zien 🙂

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  jodi - liefthuis
  22 oktober 2016 at 11:46

  Super leuk om te lezen.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ik hou niet van familiekiekjes aan de muur…My Profile

 • Reply
  Lieke - Life As Lieke
  22 oktober 2016 at 12:13

  Oh wat leuk! En gefeliciteerd! 🙂

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  22 oktober 2016 at 19:49

  Ga zo door mop!!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Een hongerig ochtendje ziekenhuis!My Profile

 • Reply
  mathiske's mama blog
  22 oktober 2016 at 20:13

  Mooie cijfers hoor! Altijd fijn om te zien dat mensen je werk waarderen toch?
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Keek op de week – W E E K 42- Ziekenboeg 2.0My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd