Even bijkletsen

Het is zondagavond en ik zit op de bank met mijn Macbook Pro. Uiteraard een kop thee op tafel en een stuk chocolade. Heerlijk! Het lijk mij weer eens leuk om even bij te kletsen. Het nieuws van afgelopen woensdag is de meest gelezen blog op mijn website ooit. Jawel, nog interessanter dan de aankondiging van mijn zwangerschap of de geboorte van onze jongste. Maar liefst 3.000 keer is hij gelezen. Bizar, maar dat was het nieuws misschien ook wel een beetje. 
Ontlading en vol energie
Het delen van dit nieuws was zeer bevrijdend en dat mag ook wel na een maand strijd in mijn hoofd. Het was echt een grote chaos namelijk. Toen ik die dag naar huis zat in mijn auto volgde de ontlading toen ik Stephan belde. Heel veel tranen over mijn wangen, want het was een hele grote beslissing. Wat jullie niet weten is dat ik eigenlijk van plan was om in juni 2019 mijn baan op te zeggen. De eerste helft van het jaar gaf ik mezelf dan de tijd om een buffer op te bouwen. Goh, liep dat even anders….. Ik heb een paar keer hardop tegen mijn spiegelbeeld gepraat. Door uit te spreken dat ik voor 1 maart ontslag ging nemen, wilde ik kijken hoe dit voelde. Als mij dit benauwde, dan zou ik het niet doen. Tot mijn verbazing voelde het zeer bevrijdend. Helemaal toen ik het deelde met mijn man. Als hij er niet achter zou staan, had ik die stap natuurlijk nooit gezet. Maar ik heb de meest fantastische man van de hele wereld en het enige dat hij wil is dat ik gelukkig ben. Hij heeft alle vertrouwen in mij en dat is ontzettend fijn. En zo geschiedde, op 5 februari diende ik mijn ontslag in. Op de dag dat ik exact 6 jaar geleden in dienst kwam. Een verademing om het te delen! Ik heb weer energie en zin om te bloggen. Dat was ik namelijk even kwijt en dat is niet zo gek. Ik had mijn gedachten ergens anders bij nodig. Maar… hier ben ik weer! Er staan alweer wat artikelen klaar en die komen de komende tijd online. Ik ga geen frequentie noemen, want dat is eerder ook niet echt goed gegaan. Dat benauwd mij dus enorm heb ik ontdekt!

Hoe is het met de kids?
De afgelopen maand is het een stukje pittiger met de kids. Daniël die in de avonden niet wil slapen en in de nacht onrustig is. Naomi die haar grenzen enorm opzoekt en het ons enorm lastig maakt. Nu ik terugkijk realiseer ik mij dat dit ook gewoon door mij kwam. Door mijn gemoedstoestand. Ik was in mijn hoofd namelijk zo druk met andere dingen bezig. Hoewel ik dat niet eens altijd doorhad, was dit echt een last. En als kinderen iets haarfijn aanvoelen, dan is dat het wel. De rust is ook daarin wat meer wedergekeerd in huize Lodder.  Uiteraard gebeuren er genoeg leuke dingen en spelen ze ook heerlijk samen.

Plannen?
Die zijn er genoeg! En daar werk ik de komende tijd met heel veel plezier aan. Zowel op mijn werk als voor de blog en het teksten schrijven voor andere ondernemers. Tot en met 30 april is het afronden op mijn werk, de vacature voor een marketing- en communicatieadviseur staat uit (klik!) en ik hoop dat ik iemand kan inwerken vanaf 1 april. Dat zou toch wel heel erg fijn zijn.

Ik wens jullie vandaag een fijne dag. Ik drink mijn thee op, eet chocolade en kijk de Luizenmoeder. Wie kijkt er nog meer?

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Naomi
  11 februari 2019 at 09:15

  Mooi om te lezen. En ergens helpt het me wat je schrijft over de rust die er kwam na het nemen van je besluit. Ik zit momenteel in een fase van veel spannende besluiten die genomen moeten worden. En echt, de twijfel! Maar eenmaal uitgesproken, brengt het ook mij rust.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd