Even bijkletsen | Hoe gaat het nu in huize Lodder?

Goedemorgen, middag of avond! Het ligt er maar net aan wanneer je dit artikel leest. Ik vond het tijd om even bij te kletsen. Het is namelijk alweer even geleden dat er blogs online kwamen. Om precies te zijn een maand geleden en wat heb ik het gemist. Maar soms lopen dingen gewoon nét even anders dan je zelf had bedacht. Dus… wat is er de afgelopen maand allemaal gebeurd? Dat lees je vandaag. 

Ik word weer tante
Hoeraaaaaaaaaa, zo zo zo leuk! Vooral heel dankbaar dat mijn zwager en schoonzus een tweede kindje mogen krijgen. Mocht je mij al langer volgen, dan weet je dat het hartje van hun dochter Noa* in december 2016 gestopt is met kloppen. Met 20 weken zwangerschap kwam zij op de wereld. Zo’n mooi meisje. Zo verdrietig, zo’n gemis. Een mooie, maar ook spannende tijd. Niet alleen voor hen, maar ook voor ons. We leven enorm met ze mee. Naomi vind het heel leuk dat haar tante een baby in haar buik heeft. Soms vraagt ze weleens, waar blijft de baby nou. Heel schattig, maar dat gaat nog even duren natuurlijk.

Vakantie

Ik kon niet wachten tot het zover was. Drie weken vakantie met mijn lieve man en kinderen. We genoten ruim 2,5 week in Frankrijk en dat was heerlijk. Prachtig weer, mooie camping, fijne campingplaats én natuurlijk de Mont Ventoux op met mijn schoonmoeder. We hebben het gehaald en ik ben mega trots op ons. Ik wijt hier nog een uitgebreider artikel aan, dus het hoe, wat en hoeveel geld we hebben opgehaald voor Groot verzet tegen kanker, lees je later 😉 Ik was volledig los van het werk en kwam opgeladen thuis. Zo zo zo fijn! Thuis hadden we nog een halve week met elkaar en toen startte het werkende leven weer. Voor Stephan afgelopen maandag en voor mij afgelopen dinsdag. Hieronder nog even wat kiekjes die ik plaatste op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Liefde voor Frankrijk. Voor alle straatjes in die schitterende dorpjes. Liefde voor de knappe man en liefste vader. Die alles voor ons over heeft. Volgende maand alweer 5 jaar getrouwd met deze😍 Zo cliché, maar echt ik weet het nog als de dag van gisteren! Ik zie nog de emotie in zijn ogen toen hij mij thuis ophaalde. En tijdens zijn serenade aan mij met zijn gitaar op onze feestavond. Diezelfde emotie zag ik weer toen we die prachtige kids op de wereld zette. Hij stond naast me, deed wat ik aangaf en zoveel meer. Ik doorstond de pijn, omdat het te verdragen was dankzij hem. Een man naast mijn zijde die mij begrijpt. Haast nog beter dan ik mezelf soms begrijp.Je snapt het, ik laat hem nooit meer gaan❤️ #echteliefde #frankrijk #provence #momlife #ouderschap

Een bericht gedeeld door Real Momlife of Angela (@mamametpassie_nl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Mam, jij gaat op mijn benen oké?!” En daar ging ik dan, tussen Naomi haar benen de glijbaan af. Als je goed kijkt zie je wat uitsteken😆 Onderweg ging het zo: “Mam, ik hou je vast. Vind je het niet spannend? Gaat het goed?” Echt ik heb alleen maar gelachen. Wat een heerlijke meid. Ze gaat ALLEEN van de glijbaan. Op haar billen, op haar buik, op haar rug. Het maakt haar niets meer uit. Met dank aan Opa Martin deze week👌🏻 Het is zo heerlijk om te zien hoe de kinderen genieten dat opa en oma er waren. Ze vertrekken vanmorgen en ben benieuwd hoe Naomi dat gaat vinden. Wij boekten een nachtje bij overigens, we gaan dus dinsdagochtend naar huis! #perneslesfontaines #vakantie #frankrijk #provence #momlife #genieten

Een bericht gedeeld door Real Momlife of Angela (@mamametpassie_nl) op

Op Instagram en in instastories zie je meer van mijn leven als moeder. Dus als je mij nog niet volgt en dat wil je wel, klik dan even hier 😉

Als het leven anders loopt
Mijn eerste werkdag na de vakantie startte goed. Halverwege de middag kwam daar abrupt een einde aan. Ik kreeg een telefoontje dat mijn opa (de vader van mijn moeder) was overleden. Ik deelde eerder dat hij ziek was, om precies te zijn longkanker. Dat was een van de redenen dat ik voor Groot verzet tegen kanker de Mont Ventoux op ben gefietst. Wat een verdriet, wat een gemis. Ik heb de ogen uit mijn hoofd gejankt. Echt, het deed en doet, zoveel pijn. Ik deelde deze foto op instagram en schreef daarbij wat er op dat moment op mijn hart lag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve opa, Afgelopen zondag heb ik je gelukkig nog gezien. Kon ik nog kort met je praten, over je hand wrijven en je een kus geven. Nu denk ik, duurde dat moment maar langer. Gistermiddag heb jij deze wereld vredig verlaten. Maar ik zou zo graag nog eens met je praten. Dan zou ik je vertellen hoeveel ik van je hou. Dat ik zo heb genoten van alle jaren die ik met je delen mocht. Zoveel mooie momenten. Dankbaar dat je bij mijn doop- en belijdenis was, onze bruiloft én dat je Naomi en Daniël hebt leren kennen. Een rijkdom van 10 achterkleinkinderen zelfs! We hebben samen veel gelachen en gepraat over vroeger, over nu, over ooit. Opa, jou vergeten kan en zal ik nooit. Ik weet dat je het goed hebt in de hemel daarboven. Maar het doet pijn dat je hier niet meer bent. “Oma en mama verdrietig, want opa is niet meer” zei Naomi gisteren. En ze heeft gelijk, je bent er niet meer en we zijn verdrietig. De kanker heeft helaas gewonnen, maar toch het is goed zo. Je bent thuis, bij God de Vader in de hemel. Jouw hand in oma’s hand, in het bijzijn van je vier dochters, zo verliet je ons. Wij missen je, maar oma nog veel meer. Dat kan ook niet anders na 62 jaar huwelijk❤️ Dag lieve opa, ooit zien we elkaar weer terug ❤️ Rust zacht.

Een bericht gedeeld door Real Momlife of Angela (@mamametpassie_nl) op

Volgende week dinsdag is zijn begrafenis. Toen de dominee vroeg of iemand nog iets wil voordragen, was mijn antwoord direct ja. Ik hoop dat ik het ook zelf kan voordragen. Dat is wat ik heel graag wil. Mocht ik mijn tranen niet kunnen bedwingen, dan leest de dominee het voor. Het is dus een vreemde eerste week met verdriet. Maar de kids en mijn werk geven ook de afleiding die ik nodig heb. Mijn man en ik praten ook veel, dus dat is heel fijn.

Inspiratie
Ik heb heel veel inspiratie voor blogs. Ook heel veel verzoekjes van jullie kant, dus daar ga ik ook mee aan de slag. Denk aan; De eerste hapjes met een baby, misselijkheid en zwangerschap, een checklist voor de kraamtijd, Daniëls favorieten en ook wat wij belangrijk vinden aan kinderopvang. Er komt de komende tijd dus weer lekker veel aan. Heb je nog ideeën of wil je per se iets weten? Mail dan naar mamametpassie@gmail.com of reageer op één van mijn social media kanalen of hieronder.

Hoe gaat het nu met jou?

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd