Even babbelen#5: drie gave projecten, bijna jarig, geslaagd en hoe gaat het nu met ons?

Ik had gisteren even zin om weer een kletsartikel te schrijven. Een manier om mijn gedachten even kwijt te kunnen. Een klein gesprekje tussen jou en mij, alsof we naast elkaar op de bank zitten.

Gave projecten
Ik ben met wel drie projecten bezig de laatste tijd en dat kost best een hoop tijd, maar het is zoooo tof. Ik zou het je het liefst nu al vertellen wat precies, maar dat gaat niet. Flauw, ik weet het, maar dan is de lol er ook gewoon af. Ik kan je wel vertellen dat je alle drie de projecten heel tof gaat vinden, of in ieder geval twee, want daarvan weet ik het zeker. Het wordt op deze manier steeds vager, dus ik hou er maar gewoon over op denk ik. Ander onderwerp dus!

Bijna jarig
Wist je al dat mijn eerste blogverjaardag in zicht is, zo bizar. Alweer bijna één jaar bloggen en ik vind het zo leuk. Wellicht heeft een bepaald project hiermee te maken? Stephan is trouwens bijna jarig en ook mijn verjaardag duurt niet heel lang meer. Ik wil iets leuks doen voor onze verjaardagen, maar weet nog niet goed wat. Cadeautjes geven wij elkaar al heel lang niet meer, wij gaan liever iets leuks doen dus. Heb jij misschien de ultieme tip?

Geslaagd
Ik weet niet of je het je nog kunt herinneren, maar ik schreef begin van het jaar dat het qua studie een spannend jaar zou zijn voor Stephan. Hij is al heel lang werkzaam in de Accountancy en tegelijkertijd studeerde hij. Pittig! Maar na al die jaren (9!) studie kunnen we eindelijk zeggen dat hij zijn AA titel heeft. Ik ben zo enorm trots op hem, hij heeft het maar mooi voor elkaar. Het duurt nog even voor hij zijn titel daadwerkelijk mag voeren, want daarvoor moet hij ingeschreven worden bij de MBA en daar zijn wat zaken voor nodig die allemaal in gang zijn gezet.

Hoe gaat het met ons?
Het gaat goed, meer dan goed. Nu die studie van Stephan ook klaar is, hebben we nog meer tijd voor elkaar en dat is fijn. Naomi doet het heel goed zoals je vorige week kon lezen. Het is een heerlijk meisje waar wij volop van genieten. Als je bedenkt dat ze vorig jaar nog niet eens kon zitten en nu al door het huis rent op haar blote voetjes, dan is het bizar wat ze allemaal geleerd heeft. We genieten ook van het weer, want gisteren was weer een mooie zonnige herfstdag. Ideaal voor Naomi, want ze is het liefste buiten. Dat heeft ze overigens niet van mij hoor, want ik ben best wel een huismus. Dus ook voor mij is het goed om zoveel buiten te zijn. In de avond geniet ik heerlijk op de bank met mijn laptop of voor de tv. Onder een warm dekentje met chocolade. Echt dat is zo fijn. De afgelopen week was ik niet helemaal fit, erg verkouden en keelpijn. Niet relaxt, want het is nog niet weg, maar ik voel mij wel een stuk beter! En….. waar ik schreef dat ik wat moeite had met de combinatie van Angela zijn en het moederschap, staat er een date met vriendinnen gepland om te eten. Girls only en ik heb er heel veel zin in.

Uitje met vriendinnen
Degenen die mij volgen op Instagram hebben het al voorbij zien komen. Zaterdagmiddag genoot ik met drie bijbelstudie vriendinnetjes van Domburg. Twee van die toffe meiden hebben ook kids en die waren gezellig mee. We hebben geshopt, ik kocht maar één vest overigens, en we genoten gewoon van elkaar, de kids en het lekkers dat de moeder van een van de dames maakte. Echt zij kan zo ontzettend lekker bakken. Iedere keer dat we bijbelstudie hebben kunnen we hiervan genieten of van de taart van haar dochter, zij kan dat ook al zo goed bakken. Het is zo waardevol om al die vrouwen van de groep in mijn leven te hebben. Het afgelopen jaar dat ik daar bijbelstudie volg heb ik een hoop over mijzelf geleerd, maar bovenal ook over mijn relatie met God. Ik kijk ernaar uit wat dit seizoen ons allemaal gaat brengen!

En hoe gaat het met jou? Heb jij nog nieuws waar jij mij over wil bijpraten?

Liefs Angela

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  10 oktober 2016 at 07:42

  Gezellig even bij te hebben gekletst! Ben benieuwd naar alle projecten! Hier vooral ellendig veel aan het werk.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Help, ik probeer kinderkleding te verkopen! Hoe doe je dat het beste?My Profile

 • Reply
  Wilmaaa
  10 oktober 2016 at 07:44

  Ben benieuwd naar je projecten 🙂 Wij gaven dit jaar elkaar voor het eerst ook geen cadeau, maar gingen er lekker even uit. Net zo leuk eigenlijk!

 • Reply
  Charlotte
  10 oktober 2016 at 08:33

  Fijn dat het zo goed gaat met jullie! Eind van de maand gaat de musical de Lion King weer spelen, misschien is dat iets om samen te gaan doen voor jullie verjaardagen?
  Charlotte onlangs geplaatst…Mijn baby wishlist (oepsie…)My Profile

 • Reply
  Marieke
  10 oktober 2016 at 11:14

  Benieuwd naar je projecten. En fijn om te lezen dat het goed gaat met jullie!

 • Reply
  mathiske's mama blog
  10 oktober 2016 at 22:13

  Wat fijn dat de studie van Stephan is afgerond! Super goed. Goed om te lezen dat het goed gaat met jullie!

  Hier gaat ook alles goed, ik ben nu eindelijk echt bezig met .mijn nieuwe site, spannend!! Ik ben heel benieuwd naar jou projecten
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Keek op de week – W E E K 40 – Druk, chaos en gezelligheid.My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd