Even babbelen #2 Ziekenhuis, voeding eraf, meeting met Jodi en andere hersenspinsels

Het is alweer twee maanden geleden dat ik een “Even babbelen” blog schreef. Het werd weer eens hoog tijd! Ik heb voor mezelf een maximaal aantal woorden opgelegd, namelijk 600. Benieuwd tot hoe ver ik kom met vertellen!

papsMijn paps is thuis!
Eerder konden jullie lezen dat mijn vader in het ziekenhuis lag. Al snel daarna mocht hij naar huis. Hij heeft twee weken in het ziekenhuis gelegen met een zware longontsteking. Ze weten niet welke bacterie het is geweest en daarom is het zo wonderlijk dat ze een antibioticum gevonden hebben dat aansloeg. Wij zijn enorm dankbaar. Langzaam aan gaat het beter met hem. Het kost natuurlijk tijd voordat hij weer kan werken en 130 km op pad kan met de racefiets. Hij komt er wel!

Voeding eraf
Ik kolf al ruim 6 weken niet meer. Dat ging eigenlijk veel makkelijker dan ik dacht. Niet emotioneel gezien, want ik had het er wel even moeilijk mee. Al snel maakte dat plaats voor trots, ik had het toch maar mooi geflikt! Ik deelde eergisteren een blog met mijn tips.  En toen: dat moment dat je dochter ’s avonds niet meer aan de borst wil… Ik had niet verwacht dat het mij zoveel zou doen. Ze wilde gewoon niet meer. Twee keer tutten en hup daar ging ze zitten. Klaar ermee. Toch wel even gek hoor. Ik voed haar nu alleen nog in de ochtend en dat hoop ik nog heeeeel lang te kunnen doen!

Naomi eerste stapjeshoesmeNaomi’s ontwikkelingen gaan hard
Ze wordt ineens echt groot. Kan steeds meer dingen. Vorige week zette ze stapjes aan één hand en een paar stapjes los. Bij mijn ouders zie je volledige concentratie. Zo trots! Daar is het bij gebleven, maar de start is gemaakt. We kregen van mijn ouders nieuwe schoentjes van Shoesme, daar kan ze goed op leren lopen als we buiten zijn. Die ze eerder van mijn broertje kreeg, zijn nog te groot. Verder gaat ze echt steeds meer kletsen met allerlei klanken, nog geen echte woorden. Die, dees (deze), titah (tiktak) en papa en mama. Schattig is het! Verder kan ze nu zelf uit de fles drinken en ook uit een rietjesbeker. Open beker is nog wat moeilijk.

meIk kocht een nieuwe bikini
Zo blij met mijn nieuwe bikini! Ik kocht ze altijd bij de H&M of de Primark, niets mis mee. Maar na één seizoen was ik hem wel zat. Ik kocht er 3 jaar terug eentje bij de Hünkemoller, maar ook dat was hem nou niet echt. Deze was niet goedkoop, maar hij is zo mooi. Zit ontzettend lekker en daar gaat het mij ook om. En zelfs geslaagd in mijn eigen dorp, toppie dus.

meetingJodi kwam langs met Raf
Het was zo ontzettend leuk. Raf en Jodi (www.liefthuis.nl) kwamen op bezoek bij Naomi en mij. We aten heerlijk in een prachtig restaurant aan het water. De kids speelden thuis gezellig met elkaar en wij kletsen over 1001 dingen. Ik ben zo blij met haar vriendschap en die van de andere meiden. Het is zo fijn om alles met elkaar te kunnen delen. Het gaat niet alleen over onze kids. We delen lief en leed met elkaar.

stoerStephan’s tweede vaderdag
Zo leuk! Naomi had op het kinderdagverblijf een leuk cadeau gemaakt. Samen hadden we ook nog wat geknutseld voor papa en voor beide opa’s. Stephans cadeau van Naomi en mij is dat hij accessoires voor zijn racefiets mag uitzoeken of kleding. Zoals jullie wellicht gelezen hebben, gaat hij voor het goede doel de Mont Ventoux op, op de racefiets. Dat wordt een prachtige afsluiting van onze vakantie. Sponsoren kan hier.

Ik zit al over de 600 woorden dus ik ga stoppen. Is er iets dat ik nog had willen schrijven? Ja, want ik kan nog 100.000 dingen vertellen haha.

Hoe gaat het met jou?

Ps) 627 woorden, exclusief de woorden in deze zin. Best netjes toch?!

Liefs Angela

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nicole
  26 juni 2016 at 07:57

  Haha nou ondanks de lengte heerlijk om te lezen hoor! Ik hou van langere blogs. Fijn weer even ‘bijgepraat’ te hebben. Ben echt blij dat het beter met je paps gaat!
  Nicole onlangs geplaatst…De grote vicieuze haarcirkelMy Profile

 • Reply
  Charlotte
  26 juni 2016 at 08:07

  Zo fijn dat het beter gaat met je vader! En mooie bikini! Gezellig om even bijgekletst te hebben 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #26:My Profile

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  26 juni 2016 at 08:39

  Het was zo fijn onze meet
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Video – Wat zit er in onze commode? + indelingMy Profile

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  26 juni 2016 at 13:57

  Mooie bikini! Lekker toch dat je zo in je eigen dorp kan slagen. Ik hoop dat we binnenkort een date met onze birthday swap kunnen plannen, lijkt me zo gezellig!
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…P L O G #9: Bodypump, Taarten bakken, Cabrio rijden en Starbucks!My Profile

 • Reply
  Merel
  26 juni 2016 at 22:31

  Gelukkig gaat het beter met je vader en ik heb niet eens gemerkt dat je al op de 600 zat goed teken.
  Leuk dat jullie hebben afgesproken en dat t zo gezellig was. O en mooie bikini!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd