Even babbelen #4 Weer thuis, ook ik fietste in Frankrijk en even afstand

Genieten, tijd voor elkaar, Mont Ventoux, prachtige Franse dorpjes, zwemmen in het zwembad, spelen met Naomi, slapen in onze vouwwagen, rosé. Zomaar wat woorden die onze vakantie kenmerken. We zijn weer thuis en het is tijd om weer even te babbelen!
La France
Het was een geweldige vakantie. Naomi heeft zo genoten en wij van haar. Ze is een buitenkind en gaat graag aan de wandel. Onze camping was er uitermate geschikt voor. Het was een heerlijke camping, grote plaatsen, de voorzieningen waren erg netjes en dat voor een prikkie. De blog wordt te lang als ik nu al ga uitweiden over onze vakantie, dus dat ga ik niet doen. Maar ben je nieuwsgierig? Hou dan vooral mijn website in de gaten. Ik neem jullie de komende tijd mee in onze vakantie met vakantieshots, tips hoe je een vouwwagen op zet met een dreumes, want dat had ik graag zelf ook gelezen. Hoe ging de autoreis? Hoe ziet onze vouwwagen er eigenlijk uit? Naomi heeft ook veel ontwikkelingen doorgemaakt die ik ook dolgraag wil delen. Een ritme op vakantie, bestaat dat eigenlijk? Hoe ging het fietsen van Stephan op de Mont Ventoux? Maar ook: ik heb gefietst in Frankrijk met mijn schoonmoeder en ik vond het waanzinnig leuk. Zij waren er ook een weekje, erg gezellig en Naomi vond het natuurlijk geweldig dat opa en oma er waren. Kortom 1001 ideeën, mijn radar voor het bloggen draait dus weer op volle toeren.

IMG-20160902-WA0015

Afstand van de telefoon
Gewoon even helemaal niets. Zelfs geen social media of Whatsapp. Dat was mijn planning wel, maar ik wilde toch nog wat vriendinnen een goede vakantie wensen en mijn ouders. Moest het kinderdagverblijf nog betalen en nog wat kleine dingetjes doen. En de laatste paar dagen deelde ik toch wat kiekjes op Instagram. Met name ook van Stephan zijn prestatie op de Mont Ventoux. Maar eerlijk is eerlijk, het beviel goed om niet constant met die telefoon bezig te zijn, zoals dat hier vaak wel het geval is.

Bloggen
De afgelopen twee maanden kwam er drie keer in de week een artikel online. Eentje minder dan voorheen. Ik weet nog niet of ik weer een artikel op zondag ga plaatsen, maar de maandag, woensdag en vrijdag blijven hetzelfde. Ik moet voor mezelf weer even bekijken wanneer ik ook alweer blogde. Ik heb genoten van 2,5 week niet bezig te zijn met mijn website, maar aan de andere kant heb ik het ook gemist. Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen na een blog op Instagram, Facebook of op mijn website zelf. Oprecht kijk ik altijd uit naar reacties, dus laat er vooral eentje achter 😉 Ik lees ze allemaal. Ik had vooruit gewerkt, maar het was op en zondagavond had ik echt geen zin om te schrijven 😉

Opgeruimd staat netjes
Als je met het vliegtuig op vakantie gaat, dan heb je thuis alleen maar was. Wij moesten natuurlijk de vouwwagen schoonmaken, droog inpakken en alle spulletjes weer netjes op zijn plek leggen. Ook de auto werd schoongemaakt en Stephan heeft de tuin gedaan. Het huis was heerlijk schoon, want dat hadden we voor onze vakantie al gedaan.

Aan het werk
Vandaag begint het werkende leven weer. Naomi gaat naar mijn moeder en wij naar ons werk. Ik heb er wel weer zin in hoor, maar ik had graag nog een weekje in Frankrijk gezeten 😉 Al is het weer hier ook heerlijk overigens. Ik ben nu al aan het nadenken over een volgende vakantie met onze vouwwagen, voorpret is ook leuk toch!?

Mountainbiken
Je kon al lezen dat ik met mijn schoonmoeder door in Frankrijk heb gefietst. Ik leende de mountainbike van mijn schoonvader en we gingen op pad. Klimmen, rechte stukken en dalen. Een prachtige omgeving, bloedheet en helemaal gesloopt, maar wat was het heerlijk. Ik ga het hier in Nederland ook oppakken, eens kijken of ik het hier ook leuk vind. Het is zo anders fietsen op een mountainbike met goede fietskleding aan. Morgenavond ga ik fietsen met mijn vader, heb er zin in! Ik leen Stephan zijn mountainbike en wie weet heb ik er volgend jaar wel eentje van mezelf 😉

IMG-20160831-WA0009

Hoe gaat het met jou? Genoten van de vakantie of mag je nog?

Liefs Angela

Liefs Angela

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Charlotte
  6 september 2016 at 08:23

  Welkom thuis! En nu is het de kunst om ook hier de telefoon wat vaker te laten liggen 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Shoplog Jola ModeMy Profile

 • Reply
  jodi - liefthuis
  6 september 2016 at 12:04

  Fijn dat je weer thuis bent meis, maar wat zal het heerlijk zijn geweest, ik kijk uit naar al je verhalen.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Roadtrip Amerika met dreumes #2: Las Vegas, Yosemite, de grootste boom en AlcatrazMy Profile

 • Reply
  Cindy - levenalsmama.nl
  6 september 2016 at 21:46

  Welkom terug 🙂 klinkt als een heerlijke vakantie en heel veel inspiratie. Ik vind het zelf ook altijd erg prettig om op vakantie even afstand te nemen van mijn telefoon.
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…Terugblik Mama Challenge 2016My Profile

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  7 september 2016 at 10:46

  Oh jullie hebben duidelijk genoten!
  Héérlijk!

  Ik tel alweer af naar de herfstvakantie 😉

 • Reply
  Nicole
  8 september 2016 at 08:15

  Welkom terug meid! Ben benieuwd naar al je blogs !
  Nicole onlangs geplaatst…Prénatal lanceert allereerste Sweet Petit peutercollectieMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd