Even babbelen #3 vakantievoorbereidingen, wat als en andere hersenspinsels

Ik hou ervan om te schrijven (joh echt?!). Even mijn hoofd leegmaken en dat op papier zetten. In deze nieuwe: “even babbelen” komt er weer van alles voorbij. Lees je gezellig mee?


Vakantievoorbereidingen

Daar zijn we al een tijdje mee bezig natuurlijk. We kochten onze vouwwagen en haalden deze op. Ik heb er al mee gereden op de snelweg, wilde wel even oefenen natuurlijk. Het viel mij alles mee. Je bent een stukje langer, dus daar moet je rekening mee houden bij het inhalen, maar verder rijdt het gewoon hetzelfde. Opgelucht!

We hebben de vouwwagen twee keer opgezet zonder Naomi. Zo konden we op ons gemak even kijken hoe het allemaal werkt. In Zuid-Frankrijk is dat natuurlijk een uitdaging, want dan is Naomi erbij. We hebben een opvouwbare kinderstoel en een campingbedje, dus dan moet ze zolang even daar in. En er zijn momenten dat een van ons even met haar kan spelen, want een grondzeil erin ritsen kan iemand ook alleen.

We hebben een uurtje nodig om hem op te zetten. Verder kregen we van vrienden van mijn ouders een portable dvd-speler voor in de auto, die je ook daarbuiten kunt gebruiken, dus als we Bumba, Nijntje of Tiktak (moeten we wel even downloaden) bij ons hebben, dan komt dat goed. Verder natuurlijk alle spulletjes gekocht voor in de vouwwagen, ik hou ervan! Zo leuk om alles nieuw te kopen en in te ruimen 🙂 Na onze vakantie komt er een blog online met foto’s van onze vouwwagen of misschien wel een video, wat vinden jullie leuker?

Geen borstvoeding meer
Je hebt het al kunnen lezen. Ik geef geen borstvoeding meer, Naomi is ermee gestopt en het is goed zo. Ik heb er eventjes last van gehad, als in: emotioneel. Lichamelijk pakt mijn lichaam het goed op, geen stuwing, maar er is nog wel melk. Jep, dat heb ik even onder de douche getest haha. Ik heb zulke lieve reacties van jullie ontvangen en persoonlijke verhalen, dank daarvoor! Mis ik het? Jep, maar daarover in een ander artikel meer.

Wat als mijn lijstje kwijt is?
Ik ben een vergiet. Ik heb moeite met dingen te onthouden. Tijdens de zwangerschap had ik last van vergeetachtigheid zoals zoveel vrouwen, maar dat is niet minder geworden na de bevalling. Uiteraard heb ik dit even gepeild bij anderen en ook zij hebben daar last van. Ik vind het ontzettend irritant. Ik maak overal lijstjes: in notitieboekjes, op mijn telefoon, in mijn agenda van het werk et cetera. Dus alles hangt aan elkaar van lijstjes. Maar wat nou als mijn lijstje weg is? Dan is er een grote kans dat ik heel veel vergeet…

Het is gelukt
Verder ben ik druk geweest met mijn planning voor de website. En het is gelukt! Ik heb in totaal vier weken vooruit geschreven. Dat is wel een schouderklopje en applausje waard, vind ik zelf dan!

Werk afronden en dan…..
Nog maar even en dan V A K A N T I E! Ik kijk er zo naar uit. De laatste keer was in 2014, een maand Zuid-Afrika met Stephan. Vorig jaar zwangerschapsverlof en nu dan echt onze eerste gezinsvakantie. Er staan nog een aantal zaken op de planning die echt af moeten, maar het loopt allemaal volgens planning, dus dat is fijn.

Vinden jullie het leuk om te weten waar onze vakantie naar toe gaat en wat er allemaal op de planning staat?

Liefs Angela

Liefs Angela

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nicole
  5 augustus 2016 at 07:40

  Jeetje vier weken vooruit geschreven wat goed zeg!
  Nicole onlangs geplaatst…WINACTIE! – Win speelgoed van Fisher Price!My Profile

 • Reply
  Simone
  5 augustus 2016 at 07:54

  Vier weken. Wauw… een hele hoop schouderklopjes! Ik vind het zeker leuk om te weten waar de reis naartoe gaat en wat jullie allemaal op de planning hebben.
  Simone onlangs geplaatst…Update: Mirthe 14 maandenMy Profile

  • Reply
   kfz zulassung versicherungsbestätigung
   2 februari 2017 at 18:23

   connectرو استفاده کنید و بعد ای پی و پرت بعد یک تب TABکه به این شکل میشه دستور نهاییconnect x.x.x.x:port\\

 • Reply
  mathiske's mama blog
  5 augustus 2016 at 08:42

  Wat super goed! Lekker in rust op vakantie! Mijn blog is bijna vakantie klaar.

  Ik ben heel benieuwd naar jullie vakantie plannen!
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Strijd tegen de kilo’s #3My Profile

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  5 augustus 2016 at 14:32

  Ik vind het ook knap dat je zover vooruit hebt gewerkt! Dan kun je in alle rust op vakantie in ieder geval.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Sunlight zeep bij de Wibra voor 1,49My Profile

 • Reply
  Cindy - levenalsmama.nl
  5 augustus 2016 at 22:42

  Wauw, vier weken vooruit werken! Geen schouderklopjes en applausje maar een staande ovatie mag je daarvoor krijgen. Ik ben al blij als ik een paar dagen vooruit gewerkt krijg haha.
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…MC16 | Snailmail: verstuur echte post!My Profile

 • Reply
  peyton pettus
  15 maart 2017 at 11:00

  Özge ablacım sitene 1 aydır falan giremiyodum malum tatilde pek kullanılmıyor biligisayar. Bugün girdim sitene ve bir kez daha hayran kaldım. Harika pastalar kurabiyeler yapmışsın. Bayıldım, tebrik etmek istedim. Ellerine ve hayalgücüne sağlık. Görüşmk üzere. Öptüm.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd