Dit wil ik…. dit is Mama met Passie

Dagelijks krijg ik berichtjes, mailtjes, vragen, bemoedigingen of gewoon zomaar lieve woorden. Via de mail, facebook, onder de blog of via instagram. Ik kan niet in woorden uitdrukken wat dit voor mij betekent. Jullie vrouwen zijn toppers, echt! Ik vind het zo bijzonder dat mijn ervaringen en tips jullie helpen in een zwangerschap en het moederschap. In alle fases die ik zelf doormaak als moeder. Maar dat doe ik niet alleen, dat doe ik ook met jullie. Alle tips die jullie met mij delen, zijn voor mij ook heel waardevol. Daar leer ik als moeder een hoop van. Een collega met oudere kids vertelde mij laatst dat ze dit graag had gehad, toen haar kinderen jong waren. Dat ze dat eigenlijk best gemist heeft nu ze mijn verhalen zo las. 

Waarom deze blog?
Sinds mijn blog mijn bedrijf is geworden denk ik veel meer na over wat ik wil bereiken met deze blog. En dan heb ik het niet over het verdienen van geld, al is dat een toffe bijkomstigheid, dat ontken ik zeker niet. Ik denk met name na over: waarom ik deze blog heb? Oftewel, waarom schrijf ik over mijn leven als moeder? Dat antwoord heb ik gevonden.

Een zoektocht 
Moeder zijn is geweldig, maar het kan ook overweldigend zijn. Het is een zoektocht in een nieuw leven. Iedere fase brengt weer iets nieuws met zich mee. Wat is er nu fijner om dit met andere mama’s te kunnen delen. Om elkaar tot steun te zijn, want je bent niet alleen in dit nieuwe leven. Ja het is soms heftig en dat mag ook! We gaan allemaal die fases door, dus waarom niet met elkaar? Respect hebben voor elkaar, juist ook als een mama een andere keuze maakt. We doen alles uit liefde voor onze kinderen.

Real life moederschap
Ik heb de wijsheid niet in pacht, want het zijn mijn ervaringen en tips als moeder. Ik wil er voor je zijn als je dat nodig hebt, zoals een vriendin er voor jou is. Ik ben open en eerlijk. Steek niks onder stoelen of banken. Ik vertel en laat gewoon real life moederschap zien. Ik wil je helpen als je zoekt naar tips rondom borstvoeding geven en kolven. Als je niet weet hoe je de nachten door moet komen. Of wanneer je kunt beginnen met hapjes in de babytijd. Of waar je nu aan moet denken als je kind voor het eerst naar de basisschool gaat. Wat de leukste uitjes in de winter zijn met kids en nog zoveel meer. Ik wil je ook inspireren met mijn persoonlijke verhalen. Ik ben net als jij, niet alleen moeder, maar ook een vrouw met ambities. Een werkende vrouw die dat met het moederschap probeert te combineren. Ik wil je geruststellen en simpelweg vertrouwen geven. Daarnaast wil ik je ook aan het lachen maken, je kennis laten maken met de mooiste en handige merken voor jou en je kindje(s).

Dat is wat ik beoog. Dat is wat ik wil. Dit is Mama met Passie.

Deel met elkaar
Ik hoop en bid vanuit de grond van mijn hart, dat jullie dit zo mogen ervaren. Dat je steun ervaart in jouw zoektocht in dit nieuwe leven. Blijf met anderen delen hoe je je voelt en waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt. Deel ook de vreugde en alle fantastische mijlpalen die je meemaakt als moeder. Ik hoop dat, als jij dit zo ervaart, je ook anderen over mijn blog vertelt. Dat ik nog veel meer (aanstaande) moeders mag bereiken. Volg mij via instagram om nog meer van mijn leven te zien. Geen nep gedoe, gewoon real life. Dankjewel dat je mijn verhalen leest. Dankjewel dat je mij tot steun bent.

Fijne dag!

De foto is gemaakt door Corine de Vries – Van der Grijze

 

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd