Dit is mijn droombadkamer

Me-time! Dat is toch wat iedere moeder wil na een drukke dag? Even jezelf terugtrekken in de badkamer. Uitgebreid de tijd nemen voor jezelf. Een gezichtsmasker inclusief komkommers op je ogen, een scrub sessie van je lichaam en natuurlijk hoort een haarmasker daar ook bij.

Onder het genot van een wijntje lees je een tijdschrift, een goed boek of je kijkt naar je favoriete Netflix serie. Gewoon even helemaal niks. Dat doe je natuurlijk in een van de baden in je badkamer! De ene keer heb je meer zin in de jacuzzi en de andere keer kies je voor het bad op pootjes. En als je helemaal uitgeblust bent, dan kies je natuurlijk voor de sauna. Zie je jezelf al liggen? Ik wel hoor! Dit is echt mijn droombadkamer.

Ooit zo’n badkamer?

Overdreven? Misschien wel een beetje he? Maar er zijn mensen die dus gewoon zo’n badkamer hebben. Onmogelijk is het niet. Of het binnen handbereik ligt is een tweede. Uiteindelijk begint alles met dromen. Want ik had ook nooit gedacht dat wij nu al in ons droomhuis zouden wonen. Ook dat lag voor mijn gevoel behoorlijk buiten ons bereik. En zo dromen wij dus ook van een vrijstaand huis, met zo’n badkamer. Hoewel die badkamer eigenlijk alleen mijn droom is haha.

Onze huidige badkamer

Toen wij voor onze huidige badkamer de pad opgingen zag ik prachtige vrijstaande baden. Je weet wel van die baden op pootjes. Lekker decadent en zo ben ik echt niet, maar ik vond ze prachtig. Ik zag ook prachtige zwarte kranen ingebouwd in de muur. Douchekoppen die vier keer zo groot als mijn hoofd waren. En een geweldig wastafelmeubel waar mijn hart nog steeds sneller van gaat kloppen. Maar… toen zagen we de prijzen. Tja… dan moeten er keuzes gemaakt worden. Badkamers zijn gewoon echt ontzettend prijzig. We deden dus concessies en dat resulteerde in normale chromen kranen, een leuk wastafelmeubel én helaas geen ligbad. Ik wilde prima een ander ligbad kopen, gewoon met tegeltjes eromheen, maar het werd alleen een douche.

Toch een wellnessmoment

Een functionele en mooie badkamer hebben we zeker. En hoewel het misschien niet meteen wellness ademt, pak ik regelmatig wel dat momentje. Die scrub sessie is heerlijk onder de douche. Het gezichtsmasker (inclusief die komkommers) en haarmasker kan prima in mijn badjas op bed. Terwijl ik daarvan geniet, lees ik een tijdschrift of een goed boek. Ook dan kom ik tot rust na een drukke dag. Ondertussen blijf ik gewoon dromen van zo’n badkamer, want met dromen is niks mis!

Hoe ziet jouw ideale badkamer eruit?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

 

 

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd