Disclaimer

In de Mama met Passie disclaimer staat uitgelegd wat je kunt verwachten van de blogs, winacties, samenwerkingen en andere informatie.

Teksten en afbeeldingen
De teksten en afbeeldingen zijn van Mama met Passie. De teksten worden zorgvuldig geschreven. Als het gaat om informatieve artikelen, dan zoek ik die informatie ook op. Het kan zijn dat deze informatie verouderd is. Ik zou het op prijs stellen als je mij daar dan over informeert. Zo kan ik het aanpassen. Ik ben geen expert, maar deel puur mijn eigen ervaring en mening rondom bepaalde onderwerpen. Teksten mogen niet zonder mijn goedkeuring worden gebruikt. Dat geldt ook voor de foto’s, zelfs als je die vindt via Google. Je mag deze niet gebruiken, doe je dat wel, dan reken ik daar kosten voor. Naast eigen afbeeldingen gebruikt Mama met Passie ook zogenaamde stockfoto’s van Shutterstock. Dit staat altijd onderaan een blog vermeld als dit het geval is.

Samenwerkingen
In ieder artikel staat vermeld als het een samenwerking betreft. Ik werk alleen samen met merken en bedrijven waar ik zelf achtersta. Ook beïnvloed een samenwerking mijn mening niet. Wil jij met Mama met Passie samenwerken? Mail dan gerust naar mamametpassie@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden.

Affiliate Links
Er wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Daar heb jij totaal geen last van, maar ik verdien er een klein beetje geld mee. Zo kan ik de kosten van mijn website dekken. Ik werk onder andere samen met Linkpizza en soms word ik betaald voor een bepaalde link.

Winacties
Het succes van mijn website heb ik aan mijn lezers te danken. Om die reden wil ik zo af en toe wat terug doen in de vorm van een winactie. Ik doe dit alleen met artikelen waar ik zelf volledig achtersta.

error: Deze content is beveiliigd