December, de maand die mij raakt

Het is donker als we naar ons werk gaan en ook donker als we weer thuiskomen. Het regent, het waait, het is koud en guur buiten. Daar is niets aan, maar toch hou ik van deze tijd. Heerlijk op de bank met Stephan in mijn joggingsbroek, met een kop thee, chocola en een plaid. En natuurlijk brandende kaarsen niet te vergeten, I love it! December is de maand van familie en gezelligheid. Sinterklaas vieren, uitkijken naar kerst en oud&nieuw. Vorig jaar was ik 16 weken zwanger en dit jaar vieren we al deze mooie momenten voor het eerst als gezin. Nét even specialer dan alle andere jaren. Kerst en oud&nieuw vind ik de meest fijne periode. Met familie vieren dat Jezus is geboren, de kerstnachtdienst bij ons in de kerk met prachtige muziek, afscheid nemen van het jaar 2015 en knallend het jaar 2016 in!

G E N I E T E N, G E Z E L L I G H E I D, E T E N, W A R M T E, F A M I L I E, J E Z U S.

Familie, het is zo ontzettend belangrijk. Vanmorgen keken mijn collega en ik naar een Duitse reclame. Ik heb niet vaak dat ik moet huilen bij een reclame, maar deze raakte mij zo ontzettend en dat gold voor mijn collega ook. Heel treffend, hoe druk we allemaal zijn met ons werk, ons eigen gezin en daarbij soms anderen vergeten. De reclame heb ik net aan Stephan laten zien, maar die zat niet met tranen in zijn ogen 😉 Noem me een jankerd of sentimenteel, maar wederom rolden de tranen over mijn wangen. Bekijk hem zelf…

https://www.youtube.com/watch?v=pl-LSSaIqw0

Ik heb maar één boodschap, geniet van deze maand vol gezelligheid met familie. Schenk nét dat beetje extra aandacht aan ouderen die alleen zijn. Ga nog eens langs bij je opa of oma als je deze nog hebt, zij genieten van je aanwezigheid. Voor ons staat ook op de planning om een bezoekje te brengen aan onze oma’s en opa, dat is alweer veel te lang geleden.

Liefs Angela

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd