De zoektocht…


Ik dacht eindelijk gevonden te hebben wat ik zocht, maar helaas ben ik tot de conclusie gekomen dat ik opnieuw kan beginnen. Nieuwsgierig over welke zoektocht ik het heb? Lees dan snel verder….

Ik heb het over de lay-out van www.mamametpassie.nl. Ik dacht uniek te zijn, maar helaas. Een stuk of vier andere blogsters hebben deze lay-out ook. Dat had ik natuurlijk kunnen weten, want dit risico loop je met een gratis thema. Alhoewel WordPress je de mogelijkheid geeft tot meer dan 200 thema’s ben ik erg kieskeurig. Er zijn maar weinig thema’s die ik mooi vind, die praktisch zijn en ook goed leesbaar zijn op een telefoon of tablet. Na lang zoeken kwam ik dit thema tegen en ik vond hem erg mooi. Nog steeds. Maar nu ik hem ook bij anderen heb gezien, baal ik best wel. Een vriendin helpt me zelfs bij deze zoektocht. Zij is ook erg kritisch en twee zien meer dan één.

En dan word je verliefd. Ontzettend verliefd op een website die vol staat met prachtige lay-outs. De keuze is reuze, daar ligt het niet aan. Waar dan wel aan? Ze zijn niet gratis en aangezien ik nog maar twee maandjes aan het bloggen ben, twijfel ik of dat een slimme zet is. Mijn lieve man zegt terecht: hoe weet je zo zeker dat iemand anders dat thema niet heeft? En wat als je hem dan niet meer mooi vindt…Voorlopig blijf ik dus zwijmelen, zwijmelen en nog eens zwijmelen. Ze hebben tot het eind van het jaar zelfs 20% korting…. Twijfel, twijfel, twijfel….. Zwijmel, zwijmel, zwijmel. Ik weet niet wat ik moet doen.

Mijn lieve lezers, die mijn website dagelijks, wekelijks of maar eenmalig bezoeken, zal ik deze lay-out houden, tijdelijk op zoek gaan naar een andere of toch zo’n hele mooie aanschaffen? En aan de bloggers onder mijn lezers… herkennen jullie dit dilemma en wat adviseren jullie mij?

Liefs Angela

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  29 december 2015 at 08:41

  Je moet maar eens kijken op mijn trouwblog http://www.wilmaforweddings.nl. Rarara welk layout die heeft? ;p Ik heb hem wel laten staan, maar ik doe er niet veel meer mee. Stiekem zou ik denk ik ook een andere willen 😉

  • Reply
   Angela Lodder
   29 december 2015 at 09:38

   Haha mooie lay-out joh! En wat een leuke blog ook 😉 Hihi, maar jij houdt het dus ook gewoon bij je huidige?

 • Reply
  Saskia
  29 december 2015 at 11:22

  Ik vind je lay out heel erg mooi maar snap wel wat je bedoelt hoor. Toch zou ik denk ik lekker voorlopig deze lay out houden en daarna misschien een andere nemen? Ik vind zoals je blog er namelijk nu uitziet heel mooi!

  • Reply
   Angela Lodder
   29 december 2015 at 12:54

   Dankjewel voor het compliment Saskia! Ik vind hem ook heel mooi 🙂 En dankjewel voor je advies!

 • Reply
  Lifesabout
  29 december 2015 at 16:40

  Ja ik herken het zeker. Je wilt graag uniek zijn! Ik twijfel al maanden over drie thema’s waar je voor moet betalen. Ben zo bang voor spijt, maar hak toch echt deze week de knoop door. Succes!

  • Reply
   Angela Lodder
   29 december 2015 at 19:48

   Inderdaad je wilt echt uniek zijn! Spannend, ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out! 😉 Jij ook succes!

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  29 december 2015 at 21:53

  Haha, ik had deze layout ook!!! Maar toen ik ‘m werkelijk overal tegenkwam toch maar veranderd. Nu heb ik een betaalde waar ik tevreden mee ben. Ik zou ‘m gewoon houden hoor overigens als jij helemaal happy bent. Je kunt het altijd nog aanpassen!

  • Reply
   Angela Lodder
   30 december 2015 at 16:38

   Ik ben er inderdaad echt happy mee en zoals je zegt het kan altijd 😉 Bedankt voor je input! Hihi grappig dat je hem ook had. Ik vind jouw lay-out ook echt leuk, simpel, maar heel duidelijk.

 • Reply
  Mèlanie
  30 december 2015 at 19:53

  Ik zou gewoon deze houden, ik heb ook al een paar lay-outs gehad en elke keer dacht ik zal ik een betaalde doen? Maar denk dat je zo wel bezig kan blijven… Heb nu nog steeds de standaard die ook bij de gratis versie verkrijgbaar is. Maar vind hem nog steeds leuk dus, maar wie weet

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd