De Hippe Doos | Een box voor mama’s (to be)

Iedere doos die je als zwangere kunt halen, heb ik gehaald. Ik ben dol op gratis dozen, behalve die ene die je van je zorgverzekering ontvangt. Je weet wel je kraampakket. De Hippe doos was nieuw voor mij. De Hippe Doos is een cadeaudoos die niet gratis is, maar wel zeer voordelig. Je shopt hem voor € 49,95 en heeft een waarde van ruim € 180 euro. Of je het dat waard vindt moet je zelf bepalen. Het gaat om 20 cadeaus alleen weet je dus niet wat er precies in zit. De leukste webshops leveren hun tofste spullen aan, het meeste is ook nog eens zelfgemaakt. Er zijn twee standaard dozen die je altijd kunt shoppen. Daarnaast is er een doos die eens in de zoveel tijd wisselt. Noteer de datum van die lancering in je agenda mocht je dat willen, want hij is binnen no-time uitverkocht. Is dat nu wat De Hippe Doos
KIDS 1-3 JAAR EDITIE #10

De titel van de doos doet mij denken aan cadeautjes die passend zijn voor de leeftijd van de kids. Naomi is drie en Daniël is één. En stiekem hoop ik natuurlijk ook op wat leuks voor mij. Vol verwachting maakte ik de rijkversierde doos open. Als een klein kind pakte ik enthousiast de cadeaus uit. Ik voelde mij gewoon een beetje jarig met al die leuke ingepakte cadeautjes. Een klein feestje hoor dat uitpakken, omdat je geen idee hebt wat je kunt verwachten.

Verrassing!
Ik verwachtte eigenlijk allemaal cadeautjes voor mijn kids. Hoewel het een leuke doos was om te ontvangen, was dat voor mij een kleine tegenvaller. De titel deed dit voor mij namelijk wel vermoeden. Er zaten veel kaartjes in en hoewel ik zeker wat vaker kaartjes kan versturen, zou mijn advies zijn om dit in een andere editie wat te minderen. Ook wat babygerelateerde zaken, zoals twee speenkoorden, kniebeschermers voor het kruipen en een bijtring, vind ik persoonlijk niet passen bij deze editie. Desalniettemin zaten er zeker items in waar ik heel blij van werd en die ga ik jullie laten zien. En vergeet vooral ook niet dat smaken verschillen! Op instatv (klik!) pakte ik hem volledig uit. Dus ben je benieuwd welke 20 cadeautjes erin zaten, bekijk dan vooral dat filmpje. Hier, op de blog dus, laat ik de items zien waar ik heel blij van werd.

Hier werd ik blij van

WOOD’NKIDS | Zakje met houten geld
LILLILOU | Twee toffe slingers (roze en een blauwe)
Studio URF & OGEL | Poster leeuw
Suededesign | Aftelkaart voor kindje zwangerschap mama met stickers
Liefs van Bri | Kaartjes met een knipoog
Check Daan | Zwart wit kaartjes
Little Decendant | Poster “we made a wish and you came true”
Rockabelle | Gave poster ABC

De slinger van Lillilou op Naomi’s kamer

Iedere editie is anders
Zo heb je een beetje een idee gekregen van wat er allemaal in zat. Iedere editie is anders. Op de instagrampagina van De Hippe Doos krijg je regelmatig een sneakpeek van wat er in de doos zit. Zo krijg je al een klein beetje een idee. De 20 webshops die meewerkten aan deze editie zijn:

Naïf |WOOD’NKIDS | LILLILOU | Studio URF & OGEL | Suededesign | ByLou kids |
By Bineke | Koters | Nicolasina Clement | Dolze | Liefs van Bri | Little Decendant| Rockabelle | Check Daan | Handmade by Yasmin | Written by Dilek | Snipsnappapier |Kaartje van geluk |Hip met naam |Mommy makes |

Dit artikel betreft een samenwerking.

Zou jij hem een keer bestellen?

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Marian Zw
  16 augustus 2018 at 08:45

  Het ziet er leuk uit maar ik vind het nog best duur, dus ik denk niet dat ik het zo snel zou bestellen. Uiteindleijk zitten er toch best veel dingen in die je dan toch niet gebruikt

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd