De glazenwasser laat zich uit over mijn kolfsessie

Ik trof maatregelen tijdens mijn kolfsessie. De glazenwassers waren er immers weer, maar dit keer om de zonwering schoon te maken. Dat zou mij geen tweede keer overkomen natuurlijk. De meesten weten waarschijnlijk wel waar ik het over heb, weet je het niet, lees dan vooral mijn blog: Hoe een gewone kolfsessie erg ongemakkelijk werd.

Ik ontving tot mijn verbazing op mijn Facebookpagina een toffe reactie van de glazenwasser met naam en toenaam. Ik kon het zeker waarderen, moest er hard om lachen. Ik mocht zijn reactie anoniem met jullie delen.

Ik vind het geweldig hoe je de blog hebt geschreven over de glazenwasser. Over mij dus! Mijn vriendin kwam bij toeval het bericht tegen van de getroffen maatregelen afgelopen maandag. Zij moest meteen aan mij denken. Jawel ik ben de glazenwasser uit jouw eerdere blog. Ik kan mij de situatie nog voor mij halen. Weet nog goed dat je niet van mijn bezoek gediend was. Uiteraard begreep ik dat later pas, want toen ik met mijn vrolijke hoofd mijn werk deed, had ik niet verwacht jou tegen te komen. Ik had niet door waar je mee bezig was. Pas toen jij je omdraaide, ging het lampje branden wat deze jonge moeder aan het doen was. Dat verklaarde de blik en het gezicht dat je trok. Ik had zoiets van, het zal wel. Kolven is een normale zaak voor een moeder. Ben ook wel wat gewend, heb veel gekker gezien. Mijn moeder werkt in de kraamzorg en mijn zusje leert voor verloskundige. Ik weet dus een hoop over baby’s en wat daar bij komt kijken. Mijn vriendin en ik hebben een grote kinderwens. Ik hoop op een dag vader te worden, maar nog even wachten tot de tijd rijp is. Je kunt gerust ademhalen, want ik heb niets gezien. Nu we van je blog af weten, hebben mijn collega en ik er nog hard om zitten lachen. Dat begrijp je vast wel! Dankjewel voor het geweldige verhaal over mij als glazenwasser. Succes met je blog!”

Geweldige reactie toch? Ik kon niet anders dan dit met jullie delen. Ik realiseerde mij meteen weer hoe groot bereik Facebook heeft en dat het eigenlijk maar een klein wereldje is. Glazenwasser, bedankt voor je toffe reactie en dat ik deze mocht delen. Zijn we allebei weer een ervaring rijker!

En wat vind jij van de reactie van de glazenwasser?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  demallemolenmoeder
  8 april 2016 at 05:51

  Heel erg leuk! Wat een leuke man met humor zeg. Eigenlijk is kolven inderdaad een normale zaak maar ik kan mij voorstellen dat je het toch liever privé wilt houden
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…MonsterhormonenMy Profile

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  8 april 2016 at 07:06

  Superleuk echt!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Wat is jouw digitale identiteit?My Profile

 • Reply
  Wilmaaa
  8 april 2016 at 07:20

  Haha heel grappig dat hij gereageerd heeft 🙂

 • Reply
  Judith
  8 april 2016 at 07:21

  Wat een mooie, lieve en leuke reactie! Echt uit z’n hart geschreven en hij heeft idd gelijk, kolven is heel normaal! (Ik deed t zelf in de auto terwijl mark reed en in de zomer op t strand

  • Reply
   Angela Lodder
   10 april 2016 at 09:23

   Ideaal he! Ik kolfde laatst ook in de auto, want ik was onderweg voor mijn werk 😉 Wel even op een parkeerplek en ben achterin de auto gaan zitten.

 • Reply
  Nicole
  8 april 2016 at 07:25

  Ahhhh wat een superleuke en lieve reactie!! Top!!
  Nicole onlangs geplaatst…Zo maak je een gezond tussendoortje voor jouw kind!My Profile

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  8 april 2016 at 07:26

  Wauw echt super gaaf
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Vliegen met een baby…go or no go…My Profile

 • Reply
  Dina
  8 april 2016 at 11:00

  Aaaah echt een super lieve reactie ook. 😀

 • Reply
  Liess
  8 april 2016 at 12:02

  Wat een geweldige reactie, en wat toevallig dat ze je blog ook nog eens lezen.

 • Reply
  Angela
  8 april 2016 at 12:58

  Wat een heerlijke reactie!! Leuk joh!!

 • Reply
  Nathalie
  8 april 2016 at 20:57

  Hoe groot is de kracht van Social Media?! En wat een toffe reactie!
  Nathalie onlangs geplaatst…Mega-productie Marvel Universe LIVE! komt naar RotterdamMy Profile

 • Reply
  Eline
  10 april 2016 at 09:06

  Haha geweldig!! Leuk dat ‘ie reageert op je blog!
  Eline onlangs geplaatst…Checklist trouwenMy Profile

 • Reply
  Angela Lodder
  10 april 2016 at 09:25

  Thanks voor de leuke reacties allemaal! Dat zal de glazenwasser vast ook leuk vinden om te lezen 🙂

 • Reply
  Merel
  2 mei 2016 at 20:43

  Wat grappig! Leuk dat hij nog de moeite nam om even te reageren.
  Merel onlangs geplaatst…Liefde tonen in het openbaar?My Profile

 • Reply
  Susanne
  10 november 2016 at 13:06

  Wat een super grappige blog en leuke reactie! Zo mooi dat er nog vakmensen zijn die de moeite nemen om zo persoonlijk te reageren.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd