De beste en meest slecht gelezen blogs van 2016

Waar ik gisteren al mijn jaaroverzicht deelde, kan ik natuurlijk niet anders dan vandaag de best gelezen en ook meest slecht gelezen blogs van 2016 delen. Ik dook mijn Google Analytics in om de cijfers te bekijken en daar kwam van beide een top 5 uit.
We beginnen uiteraard met de best gelezen blogs van het jaar 2016.

1. ALS EEN STER AAN DE HEMEL
Een blog die nog maar heel kort geleden online kwam. Ons nichtje Noa* is overleden in de buik van mijn schoonzus. Het is niet in woorden uit te drukken hoe oneerlijk en verdrietig dit is. Met name voor mijn zwager en schoonzus, zij zijn papa en mama van een prachtige dochter, maar mogen haar niet zien opgroeien. Ik schreef een brief aan Noa*, recht uit mijn hart en deelde deze met haar ouders en met hun toestemming deelde ik dit artikel. Inmiddels is deze 1.458 keer gelezen. Dat zijn 1.458 mensen die aan Noa* hebben gedacht toen ze dit lazen! De reacties die jullie deelden op Facebook en onder dit artikel zijn heel waardevol, dankjewel voor al het medeleven.

2. DE POSITIEVE ZWANGERSCHAPSTEST
Een blog die in november online kwam. Ik deelde een stuk uit mijn dagboek van 22 september, de dag dat ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen had en Stephan die dag daarmee verraste. Ik huppelde van blijdschap door de kamer, terwijl Naomi op bed lag te slapen en ik huilde tranen met tuiten! Deze is 1.218 keer gelezen.

3. ZWANGERSCHAPSAANKONDIGING
Geen enkel artikel heeft zolang in mijn concepten gestaan als deze. Ik kon niet wachten om hem te plaatsen en te delen met jullie. Om eindelijk te vertellen dat Naomi grote zus wordt in 2017! Hartverwarmend alle reacties 🙂 Deze is 1.212 keer gelezen.

4. DE GLAZENWASSER LAAT ZICH UIT OVER MIJN KOLFSESSIE
Ik heb zo ontzettend hard gelachen en ook vol verbazing toen ik de reactie van de glazenwasser las via Facebook op mijn blog over de kolfsessie (zie hieronder). Echt een geniale reactie die ik ook nog eens mocht delen met jullie. Dit artikel is geplaatst in april en is 1.129 keer gelezen.

5. HOE EEN GEWONE KOLFSESSIE ERG ONGEMAKKELIJK WERD
De reactie van de glazenwasser was op dit artikel. Zo zie je maar wat een groot bereik Facebook heeft. Het was een bizarre kolfsessie en eigenlijk gewoon een domme fout van mezelf. Gelukkig kon ik er achteraf wel heel hard om lachen, maar op dat moment was het behoorlijk ongemakkelijk.

Dan naar de meest slecht gelezen blogs. Tja, niet alles wat ik schrijf bevalt nu eenmaal. Neemt niet weg dat ik nog steeds blij ben met alles wat ik geschreven heb. Er komen alleen artikelen online waar ik volledig achter sta, maar het zijn dus niet altijd hele goede artikelen, zo blijkt maar weer 😉 We tellen dit keer van 5 naar 1.

5. MAMA MET PASSIE IN EEN NIEUW JASJE
Ik was zo megatrots op mijn nieuwe lay-out en mijn logo. Deze moest ik natuurlijk met jullie delen.

4. GELUKSMOMENTJES IN OKTOBER
Er waren zoveel geluksmomentjes in oktober, dat ik besloot deze een keer te delen. Ze zijn er immers iedere maand wel 😉

3. SHOPPEN VOOR JEZELF MAAR THUISKOMEN MET…..
Iets dat iedere moeder vast herkend, maar toch was het niet zo interessant om te lezen. Ach ja, doe je niks aan 😉

2. NACHTELIJKE BABBELSESSIES
Iets met ’s nachts gesprekken met elkaar voeren, zonder dat je daar nog iets vanaf weet. Dat is iets wat ons regelmatig overkomt, de een herinnert het zich wel, de ander niet. Voornamelijk ben ik degene die Stephan hoort praten overigens.

1. IK GEEF ANTWOORD ZONDER TE SPREKEN

Ja een rare titel dat moet ik ook wel toegeven, maar toch gaf ik echt antwoord zonder te spreken. Ik vond het grappig om te doen 🙂

Zo dat was het dan voor 2016, op naar 2017. Ik wens jullie allemaal een goed uiteinde toe, dat 2017 hét jaar mag worden voor iedereen. Waarin alle dromen uit mogen komen. Hoop jullie volgend jaar allemaal weer te zien 🙂

Liefs en een dikke kus Angela

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd