Daniël twee jaar

Wat een feestweek! Daniël is vandaag twee jaar geworden. Geen dreumes meer in huis, maar een echte peuter. Zo gedraagt hij zich ook haha. Ook bij hem schrijf ik ieder jaar een brief.

Lieve Daniël,

Mijn kleine knappe mannetje. Wat ben jij enorm gegroeid het afgelopen jaar. Niet alleen in lengte en gewicht, maar je hele ontwikkeling. Je begrijpt echt alles en dat is zo leuk. Kletsen doe je ook als een malle en daar geniet ik enorm van.

Jouw mooie blauwe ogen, sprekend papa, en die ondeugende lach. Blijf zo vrolijk lieverd en neem alles in je op. Daar word je groot van. Ik wist niet dat het zo anders is om een zoon te hebben. Je bent een echte knul die houdt van tractors, auto’s en vrachtwagens. Al vind je kleuren en kleien ook heel leuk. Klimmen en klauteren kun je als de beste en vallen doe je dan ook regelmatig. Voorzichtig komt niet voor in jouw woordenboek. Mama houdt haar hart soms vast als jij weer ergens staat waar je niet mag staan.

Ik wil je tegen alles beschermen, maar weet ook dat dit niet kan. Dat dit ook niet hoeft, want jij staat je mannetje wel. Dat zeggen ze ook op het kinderdagverblijf en dat doet papa en mama heel goed. Blijf zo ongedwongen en heerlijk jezelf, want dan leren wij jou nog beter kennen. Qua uiterlijk lijk je dan wel heel veel op papa, maar qua innerlijk gelukkig ook op mij. Verlegen ben je namelijk niet!

Lieverd je bent een prachtig ventje en tovert iedere dag een grote glimlach op ons gezicht. Dankjewel dat jij ons gezin van vier compleet maakte.

Liefs mama

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd