DANIËL | MAAND 9

Net zo lang uit mijn buik als in mijn buik. Als ik daar aan denk, vind ik het bizar. Je kon het artikel daar vorige week over lezen. Hoe ouder Daniël wordt, hoe leuker het ook wordt. Dat merk ik ook aan Naomi! Ze gaan steeds meer met elkaar spelen en dat is zo gaaf!

 

Gewicht en lengte
Ik val in herhaling, want ik heb echt geen idee. Maat 74 heeft wel volledig zijn intreden gedaan nu. Het is een heerlijk mannetje met lekkere spekjes. Een stuk molliger dan zijn zus, maar dat is ook niet zo gek!

Eten
Hij drinkt in de ochtend, middag en avond (en nacht…) borstvoeding, eet in de ochtend en middag brood, beetje water tussendoor, krijgt fruit, een koekje van De Kleine Keuken of Maisknabbels van de Jumbo tussendoor, 200 gram avondeten en kwark met jam. Echt een gulzig mannetje hoor. Alles wat we hem geven, eet hij gewoon op. Zo anders als met Naomi. Van pasta tot aan bloemkool, het maakt hem niets uit, als het maar veel is.

Slapen
Gaat goed! In de nachten komt hij nog wel, meneer wordt wakker en gaat zitten in zijn bed. Dan weet hij niet meer hoe hij moet gaan liggen en zet het op een huilen. Tja, dan moet ik er toch echt uit om hem te troosten en weer terug te leggen. Dat is best vermoeiend, maar het is wat het is. Hij drinkt nog 1 of 2 keer in de nacht. Hij slaapt tussen 19:00 – 20:00, dat verandert niet, dus top! Overdag in de ochtend een korte dut (som helemaal niet) en in de middag een lange. Ik vind het een prima ritme!

Ontwikkelingen ten opzichte van de vorige maand

* Hij staat en valt om de haverklap dus ook om.
* Kleine stapjes zet hij aan onze handen en als je hem loslaat blijft hij ook even staan
* Stoeien met zijn zus vind hij heel leuk, ze spelen steeds meer samen
* Af en toe kruipt hij toch echt!
* Weet heel goed dat iets niet mag, want hij kan echt zo naar je kijken

Sprongetjes… dat was het credo de afgelopen twee weken. Ik vermoed dat hij bij de volgende update weer heel veel meer kan. Staan stond deze maand echt centraal en was hij heel druk mee! Tot de volgende update!

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd