DANIËL | MAAND 7

Het is vandaag 27 december en dat betekent dat Daniël alweer 7 maanden is geweest. Tijd voor een update! Hij is gewoon al dichter bij zijn eerste jaar, dan bij het moment dat hij geboren was. Ruim over de helft. Al zeven maanden een gezin van vier. 

Gewicht en lengte
Dat weet ik op dit moment niet. We zijn de vorige maand naar het consultatiebureau geweest en hoeven nu pas met 11 maanden weer, om precies te zijn op 30 april 2018. Wel is maat 68 te klein en dat ben ik druk aan het verkopen via instagram, de naam van het account is kastjevandaniel, mocht je interesse hebben (puntjes op de ‘e’ kan niet helaas 😉 ) Maat 74 is al gekocht, maar dat is nog lang niet voldoende. Lekker shoppen met de sale dus!

Eten
Hij drinkt nog steeds om de 4 uur en de nachten gaan tot aan de kerst echt fantastisch. Hij komt maar 1 keer en de avonden slaapt hij ook goed in. De afgelopen week, daar praten we maar niet over, het is namelijk zowaar een drama. Kleine troost, dat geldt voor heel veel mei baby’s die ik ken 😉 Het is een klein vreetzakje als het om fruit en groente gaat. Ook aardappel en rijst vindt hij lekker door de groente. Wat heerlijk om zo’n mannetje te hebben die gewoon alles proeft en ook op eet. Doperwten en bloemkool zijn ook geen probleem namelijk! Brood proberen we langzaam aan ook, maar dat vind je nog een klein beetje gek.

Slapen
Dat gaat heel erg goed. De avonden zijn rustig en de nachten komt hij 1 keer of soms niet. Heel erg fijn! Overdag slaapt hij thuis ook goed. Bij de oma’s wat minder en op het kinderdagverblijf ook. Hij drinkt zijn flessen niet goed leeg, hij is veel te nieuwsgierig.

Ontwikkelingen ten opzichte van de vorige maand

* Je tijgert erop los, dus dat betekent dat papa en mama je goed in de gaten moeten houden
* Rollen van je buik naar je rug en weer terug dat is nu helemaal geen probleem meer
* Je eet alles op wat we je geven.
* Nu je dus kunt tijgeren is het speelgoed van je zus niet veilig meer. Zij verplaatst het de hele tijd, maar dan ga je er gewoon achteraan.
* Je kon al heel goed zitten, maar vanuit lig stand trek je je zo op aan mama’s vingers

Tot de volgende update!

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd