DANIËL | MAAND 11

De een na laatste maand voordat onze baby een dreumes is. Bijzonder en bizar. De tijd is zó snel gegaan. En hoewel ik dus echt geen babymama ben, zoals je eerder kon lezen. Je sluit toch wel een mega intense, pittige (in ons geval) en mega mooie periode af.

Gewicht en lengte
Nog steeds gokken. Ongeveer 8,7 kilo en hij draagt broeken maar 74, dus hij is niet langer dan 74 centimeter denk ik zo. We gaan het zien op 30 april! Dan mogen we weer naar het consultatiebureau. En blijkbaar krijgt hij dan weer een inenting, ik zit nog steeds met 14 maanden in mijn hoofd. En dat klopt ook, dan krijgt hij ze weer.

Eten
Een vreetzakje is het! Kleine Daniël met zijn bolle buik en heerlijke spekbenen 🙂 Hij drinkt in de ochtend, middag en avond (en heel soms nog 1 keer in de nacht) borstvoeding, eet in de ochtend en middag brood, beetje water tussendoor, krijgt fruit, een koekje van De Kleine Keuken of Maisknabbels van de Jumbo tussendoor, 200 gram avondeten en kwark met jam. Het maakt hem werkelijk waar niets uit, als hij maar kan eten.

Slapen
Dit gaat dus echt heel goed door die BooBoo slaap lekker balsem. Hij is bijna op, dus we moeten hem weer gaan bestellen! We merken dat Daniël (Naomi ook trouwens) langer slaapt als we zelf niet vroeg uit bed zijn. Dat zijn we namelijk eigenlijk iedere dag, ja zelfs als we niet moeten werken. We vinden het fijn om helemaal klaar te zijn voor de kinderen wakker zijn. De praktijk is de laatste tijd alleen dat ze wakker worden zodra wij aan het douchen zijn. Lastig, want dan doe je alles twee keer zo langzaam. Zo hadden we gisteren de wekker een keer op 7:00 uur en de kids sliepen tot 7:15 uur. Op werkdagen niet haalbaar, maar in weekenden natuurlijk wel. Overdag slaapt hij nog 1 keer, maar soms 2 keer.

Ontwikkelingen ten opzichte van de vorige maand

* Klimmen op de trap

* Hij kan los staan en lang ook! Te schattig.
* Hij kan heel langzaam vanuit dat los staan, gaan zitten.
* Wil het liefst de hele dag achter zijn loopkar lopen
* Maakt veel meer geluiden met klanken. Pogingen tot praten als het ware
* Hij zei mama! Jawel, de kleine man zei op 22 april mama. Het is bij twee keer gebleven, maar toch!
* Wijst van alles aan en probeert op zijn manier te vertellen wat hij bedoelt
* Weet heel erg goed dat iets niet mag, maar doet het toch. Kleine deugniet.
* Doet zijn zus met heel veel dingen na. Soms leuk, maar soms ook niet haha.

Tot de volgende update, dan is hij 1 jaar! Eén lieve mensen! Daaaag baby, hallo dreumes!

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd