DANIËL | MAAND 10

Mijn kleine mannetje is niet meer zo klein. Over twee maanden is hij een dreumes! Het lijkt wel alsof de tijd met een tweede kindje veel sneller gaat.

Gewicht en lengte
Ik heb op de weegschaal gestaan met de kleine man. Die geeft zo’n 8,5 kilo aan. Of dit klopt, dat weet ik dus niet. Ik ga nooit naar het weeguurtje van het consultatiebureau. Ik zie dat hij goed groeit en dat is het belangrijkste. Nog even, 30 april mogen we weer, volgende maand dus! Maat 80 draagt hij van shirts en broeken nog maat 74.

Eten
Ook hier eigenlijk geen verandering. Hij drinkt in de ochtend, middag en avond (en nacht…) borstvoeding, eet in de ochtend en middag brood, beetje water tussendoor, krijgt fruit, een koekje van De Kleine Keuken of Maisknabbels van de Jumbo tussendoor, 200 gram avondeten en kwark met jam. Hij vindt gewoon alles lekker.

Slapen
Gaat goed sinds we de slaap lekker balsem gebruiken. Hierover komt heel snel meer informatie en een winactie! Hij komt maar één keer in de nacht. We leggen hem 19:00 uur op bed en slaapt dan ongeveer tot 6:00/6:30 uur. Overdag doet hij in de ochtend een korte dut of soms helemaal niet. In de middag slaapt hij gerust 3 uurtjes.

Ontwikkelingen ten opzichte van de vorige maand

* Hij kan zelf kleine stukjes brood in zijn mond stoppen. Kruimels tussen twee vingers pakken is ook geen probleem. Ik vind dat zo schattig!
* Hij kruipt nu volledig!
* Vanuit staan kan hij zelf gaan zitten. Ideaal!
* Hij bijt goed van zich af als Naomi iets van hem afpakt.
* Kan een deksel terug op de doos doen
* Stapelt twee blokjes op elkaar
* Schudt nee met zijn hoofd
* Lijkt oorzaak-gevolg meer te begrijpen

Tot de volgende update!

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd