Daarom ben jij een fantastische moeder!

Wij moeders  (vaders ook hoor) zijn toppers. We doen het allemaal maar gewoon he! Ik vond het tijd voor een blog waarin dat letterlijk benoemd wordt. Deze is voor jullie! 

 

Met alle liefde sta jij ’s nachts op om 1000 rondjes door de kamer te lopen om je kind te troosten. Om krokodillen onder het bed te verjagen, om te voeden of wat dan ook. Je bent er, ook al ben je moe.

 

Je vindt het geluk van je eigen kind belangrijker dan jouw eigen geluk. Hij of zij staat op nummer 1. Vanaf het moment dat je je zwangerschap omarmt.

 

Als je zelf ziek bent, het snot uit je neus druipt en je hoofd bonkt, zorg je met alle liefde voor je kind, zonder daar één woord over te zeuren.

 

Of je een thuisblijf mama of een mama bent die buitenshuis werkt. Na een nacht van nauwelijks slaap, sta je de volgende morgen weer op om te doen wat je moet doen.

 

Jij voelt haarfijn aan wat jouw kind nodig heeft. Een knuffel, een kus, gewoon even bij je zitten. Jij bent de veilige haven voor de rest van zijn of haar leven.

 

Als iemand ooit zou vragen: jouw leven of het leven van je kind zeg je zonder twijfel: “ze mogen mij hebben”.

 

Je houdt onvoorwaardelijk van je kind. Een houden van die zoveel dieper gaat dan je kunt uitleggen.

 

Je haalt en brengt je kind met alle liefde overal heen. Zelfs als dat midden in de nacht is, omdat de fietssleutel kwijt is.

 

Er zijn uiteraard nog veel meer redenen te bedenken. Jij bent er op de momenten dat je er moet zijn en dat is voor een kind onbetaalbaar. Of je kindje een maand oud is of dat je kind 18 jaar is en op het punt staat van studeren. Moeder zijn ben je niet voor even, maar voor de rest van je leven. Keep up the good work, moms!

Liefs Angela

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nicole
  8 mei 2016 at 10:00

  Hele fijne Moederdag! Ik ga er ook gewoon vanuit dat je een cadeau krijgt hoor! Haha.
  Nicole onlangs geplaatst…Wat als iemand anders bepaalt welke make-up je draagt?My Profile

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  8 mei 2016 at 14:47

  Fijne moederdag. Wat een mooie complimenten!
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Emily 10 maanden updateMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd