Christmas tag

Mèlanie van Mama van Liam vroeg mij om deze tag ook in te vullen! En aangezien ik lijstjes ontzettend leuk vind om in te vullen, vulde ik deze ook in. Lezen jullie mee?

Wat is je favoriete kerstliedje?
Poeh meteen al een moeilijke vraag! Ik vind het heerlijk om naar Skyradio te luisteren, maar mijn favoriete kerstliedje is toch wel “Stille nacht, heilige nacht”. Ik vind het altijd prachtig klinken tijdens de kerstnachtdienst in de kerk.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Ik heb niet echt een favoriete kerstfilm, maar als ik echt moet kiezen: The Grinch. Vroeger vond ik deze best wel eng, maar de boodschap is zo mooi: Kerst is veel te commercieel geworden, je hebt alleen je familie nodig. De missie van Grinch is mislukt door alle spullen te pikken, maar zelfs hij viert uiteindelijk kerst in het dorp. Aaaagh! En natuurlijk blijft Home Alone leuk om te kijken.

Wat staat er bovenaan je kerstverlanglijstje?
Wij geven met kerst geen cadeaus aan elkaar, dus ik heb geen kerstverlanglijstje! Ik heb alles in mijn leven wat ik nodig heb. Een lieve behulpzame man, een huis en een prachtige dochter!

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Oeh smokey eyes lijken me geweldig! Maar zoals je hier wellicht al hebt gelezen, kan ik geen make-up verdragen 😉

Wat draag je met de kerst?
Dat blijft nog even een verrassing! Ik doe mee met de Hot Mama Challenge en uiteindelijk moeten we een look creëren waar we ons het meest “hot” in voelen. Ik heb al een idee, nu nog even kijken of dat ook handig is met borstvoeding geven haha.

Speel je liever buiten in de sneeuw of geniet je liever binnen van een kop warme chocomelk?
Mag het ook allebei? Ik hou van sneeuw, maar dan niet die versie dat het snel smelt en het vies is. Helaas komt dat hier vaker voor dan de mooie versie zoals je hem kent in Oostenrijk! En uiteraard warme chocolademelk met heel veel slagroom en om het af te maken strooi ik er wat cacao overheen! Jammie!

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Wakker worden op eerste kerstdag en zien dat er buiten een flink pak sneeuw ligt. Gezellig ontbijten met Stephan en Naomi in haar mooie kerstkleren. Daarna als gezin naar de kerk om te vieren dat Jezus is geboren. En daarna met familie gezellig samen zijn, eten en veel lachen!

Wat doe jij met kerst dit jaar?
Op eerste kerstdag gezellig ontbijten met Stephan en Naomi. Erg bijzonder zo’n eerste kerstdag als gezin! Daarna naar de kerk met elkaar en vervolgens naar mijn zwager en schoonzus. Daar zijn mijn schoonouders en andere zwager en schoonzus ook. Wat het diner wordt is nog een verrassing voor ons! Het wordt een gezellig samenzijn met elkaar. Op tweede kerstdag doen we in de ochtend lekker rustig aan en gaan we naar mijn ouders en broertje. Daar is het diner geen verrassing, want we gaan gourmetten!

Heb je een echte of een neppe kerstboom?
Wij hebben een neppe mini kerstboom. Hij staat nog op de zolder, omdat we nog geen tijd hebben gehad om hem eraf te halen. Morgen maar even doen! Mijn vriendinnen hebben zo’n prachtige grote kerstboom in huis, schitterend zijn ze! Helaas is ons huis daar te klein voor.

Wat voor kleur ballen zitten erin?
Het is zo’n klein boompje dat er niet veel versiering in zit! In ieder geval goudkleurig 😉

Liefs Angela

Gerelateerde berichten

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Dominique
  10 december 2015 at 19:46

  Leuk die eerst kerst met z’n drieën! En wat die kerstboom betreft.. Het gaat niet om de grote van de boom maar om die gezelligheid en sfeer die je er zelf omheen brengt! 🙂

  • Reply
   Angela Lodder
   11 december 2015 at 20:19

   Jaaa heb er zo zin in! 😀 Klopt hoor Do, maar ik vind ze zoooo mooi die kerstbomen van jullie 😉

 • Reply
  Mèlanie
  10 december 2015 at 19:58

  Leuk dat je hem ingevuld hebt. Ik heb ook al zo’n zin in de kerst.

  • Reply
   Angela Lodder
   11 december 2015 at 20:20

   Ook jullie eerste kerst, zo bijzonder! 😀

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd