Boeken die mij laten groeien als mens

De afgelopen maanden denk ik veel vaker na over wat ik nu eigenlijk wil. Ik wil bewust leven en geen spijt hebben van de dingen die ik niet heb gedaan. Ik wil genieten van de keuzes die er voor mij liggen. God betrekken in die keuzes. Ik merk dat er al zoveel moois is gebeurd en ik voel aan alles dat 2019 een grote verandering voor mij gaat zijn. Ik merk dat ik groei als mens. Dat komt door de vrouwelijke ondernemers die ik de afgelopen tijd heb ontmoet, maar het komt ook door het lezen van boeken. Dit jaar wil ik in ieder geval de volgende boeken lezen en wellicht inspireert het jou ook. 

Off. Verbeter je leven met een digitale detox – Tanya Goodin
Tja… iets met ik ben verslaafd aan social media. Toen ik via instagram zag dat iemand dit boek verkocht, wilde ik hem hebben. Helemaal zonder social media kan ik niet. Enerzijds vanwege mijn bedrijven: de blog en angelalodder.nl. Anderzijds omdat ik de contacten veel te leuk vind. Maar dat er iets anders moet, dat weet ik wel zeker.

Vier boeken van Brené Brown
De kracht van kwetsbaarheid 
De moed van imperfectie 
Sterker dan ooit
Durf te leiden 
Vier fantastische boeken en echte aanraders als ik verschillende vrouwen zo hoor. Ik ben ontzettend benieuwd. Ben nog aan het bedenken of ik ze als e-book of als papieren boek wil. Ook ga ik even kijken of ze tweedehands te vinden zijn!

Een werkweek van 4 uur – Thimothy Ferris
De titel alleen maakt al nieuwsgierig he? Dat is ook de reden dat ik hem wil lezen en omdat deze werd aangeraden door een andere ondernemer.

Een moeder naar Gods hart – Elizabeth George
Ik heb al een vrouw naar Gods hart en een echtgenote naar Gods hart gelezen. Een vriendin van mij kreeg dit boek en vanaf dat moment ging hij op mijn lijstje.

Mijn doel is om iedere maand een boek te lezen. Dus dat betekent 12 boeken dit jaar.  Mocht jij een van deze boeken hebben en willen verkopen, let me know! Heb jij verder nog suggesties als het gaat om groeien als persoon of als ondernemer? Ik lees ze graag bij de comments.

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd