Ik blaas vandaag 26 kaarsjes uit!

Hieperdepiep hoera! Ik ben vandaag jarig en ook echt al op dit tijdstip, want om precies te zijn kwam ik 26 jaar geleden ter wereld om 6:35 uur. Vandaag geniet ik ervan dat ik weer een jaar ouder mag worden. Op naar de 30 zullen we maar zeggen, die komt nu steeds dichterbij. Problemen met ouder worden heb ik niet hoor, maar het “als ik later groot ben” daar zit ik nu toch al wel een tijd middenin. Neemt niet weg dat je nog steeds mag dromen en deze ook uit mag laten komen toch? Dus dat ga ik ook gewoon doen!

Vandaag ga ik in ieder geval gezellig met mijn moeder en Naomi koffie drinken en taart eten. Een soort traditie die wij hebben, zo deden we dat laatst ook met mijn moeder toen zij jarig was. Dat was om precies te zijn twee weken geleden. Verder vier ik het vandaag niet, Stephan en ik vieren onze verjaardagen en het feit dat hij geslaagd is met familie op 19 november. Dan laten we een stampotbuffet leveren bij ons thuis, waar we heerlijk van gaan genieten. En natuurlijk binnenkort een datenight, maar die moeten we nog even plannen. De weken zitten namelijk behoorlijk vol, maar ja bij wie niet? En dan zijn er ook nog vrienden met wie wij dit willen vieren, maar er is geen weekend waarop dat lukt, dus dat verschuiven we naar volgend jaar 😉

Fijne dag allemaal en drink een drankje op mij!

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Simone
  9 november 2016 at 08:24

  Van harte gefeliciteerd! En heel veel geluk in het nieuwe levensjaar!
  Simone onlangs geplaatst…Update: Mirthe 17 maandenMy Profile

 • Reply
  Bregje
  9 november 2016 at 09:14

  Gefeliciteerd lieve Angela!! Fijne dag vandaag, geniet van de taart!
  Bregje onlangs geplaatst…Ik ben trots!My Profile

 • Reply
  Nicole
  9 november 2016 at 10:50

  Gefeliciteerd lieverd!!!
  Nicole onlangs geplaatst…De zoektocht naar het ideale geboortekaartjeMy Profile

 • Reply
  gas prices in Saint Peters, MO from 2017-2017
  10 mei 2017 at 17:02

  Oh lordie lord…. I refuse to accept Ugg’s as proper footwear for any occasion. I will excuse them for wearing around the home and that is it…and then only for women. The soles are pathetic and they have no structural support, they truly are hyped up and glorified slippers!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd