Bijzondere zoektermen | Zo vonden jullie Mama met passie

Stiekem moet ik lachen op welke manier mijn website gevonden wordt. Sommige zoektermen zijn namelijk erg bijzonder. Ik hoop dat iedereen gevonden heeft wat ze zochten, maar bij enkele zoekwoorden vraag ik mij dat enorm af.

BSP dolce vita ervaring
Tja, deze fiets heb ik niet, dus mijn ervaring heb je niet kunnen lezen. Ik schreef wel een artikel over mijn zoektocht naar een moederfiets, dus wellicht had je daar iets aan?

Ik kom niet aan anorexia
Oke… Ik vermoed dat je terecht bent gekomen op een artikel waarin ik vertel dat ik moeite heb met aankomen en dat mensen vroeger dachten dat ik anorexia had. Ik mag hopen dat je dat niet hebt en je wellicht iets aan mijn verhaal had.

Kussens onder poep voor stuitligging
Dit zal iemand geweest zijn uit België denk ik, want waarom zou je kussens onder poep leggen als je een kindje hebt dat in stuitligging ligt? Precies. Deze persoon bedoelde kussens onder aan haar kont denk ik. Kan mij niet herinneren dat ik daar iets over geschreven heb, maar je kwam waarschijnlijk op dit artikel uit.

Marsha koetsier
Ik zal eerlijk zeggen dat ik deze zoekterm even gegoogled heb. Want ik vroeg mij oprecht af, op welk artikel je dan gestuit bent. Het is het artikel over dat ik mijn kraamverzorgster koesterde. Ik vind het heel bijzonder….

son mama zwanger verhaaltje
Je bedoelde misschien zo’n mama zwanger verhaaltje? Tja, gezien het groot aantal bloggers dat ook moeder is, zul je veel hits hebben gekregen via Google. Ik heb veel verhalen geschreven over mijn zwangerschap.

Waarom mensen liever op visite gaan, dan visite krijgen
Is dat zo? Ik denk dat je geen antwoord hebt gekregen op je vraag. Ik vulde wel een tag in over visite.

Wat te doen met flessen moeders voor moeders die nog leeg zijn
Wat denk je van ze vullen met plas? Je stuitte op het artikel waarin ik mijn ervaring deel met Moeders voor Moeders. Ik hoop dat je de lege flessen gevuld hebt, want daar zijn veel vrouwen bij gebaat.

Om welke zoekterm moesten jullie hardop lachen?

Liefs Angela

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Nicole
  29 augustus 2016 at 08:06

  Haha fascinerend hè waar mensen op zoeken!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn vijf slechtste beauty gewoontenMy Profile

 • Reply
  Manon
  29 augustus 2016 at 10:51

  Hoe bijzonder! Erg grappig dit

 • Reply
  MetMirjam
  29 augustus 2016 at 11:22

  Echt zo grappig om te zien hoe mensen bij je langs komen!

 • Reply
  jodi - liefthuis
  29 augustus 2016 at 11:49

  hahaha te grappig dit
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Roadtrip Amerika met dreumes #1; Vliegreis, LA, Grand Canyon, Hiken….My Profile

 • Reply
  Cindy - levenalsmama.nl
  29 augustus 2016 at 22:37

  Haha wat grappig!
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…Mijn leven over 10 jaarMy Profile

 • Reply
  Anne
  7 september 2016 at 16:14

  Hahaha hilarisch. Mag ik vragen hoe je dit kan ontdekken? Kussens onder poep leggen… mij kon je opvegen!
  Anne onlangs geplaatst…Vergeten foto’s.My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd