Bijzondere zoektermen | Zo vonden jullie Mama met passie #2

Eerder al verscheen deel 1 van bijzondere zoektermen. Ik moet er nog steeds enorm om lachen. Ook deze zoektermen waren weer erg leuk. Ik hoop dat iedereen gevonden heeft wat ze zochten.

8 maanden minder kolven
Ehm… Ik weet eerlijk gezegd niet waarom je dit intypt op Google. Wellicht heb je iets aan mijn  eerste hulp bij kolven (tips) gehad? Zodat het kolven wat aangenamer is misschien? Het klinkt namelijk alsof je het niet fijn vindt. En misschien nog een andere tip: als je niet wilt kolven, dan kolf je gewoon niet. Er is niemand op deze wereld die dat jou verplicht te doen 😉

1 uur bezig geweest met kolven
Ja ik snap volledig dat dit niet is wat je wilt. Wellicht heb jij ook iets aan mijn eerste hulp bij kolven (tips)? Je hoeft namelijk helemaal geen uur te kolven. Maximaal 15 minuten per borst is meer dan genoeg en als je een dubbele kolf hebt, ben je helemaal zo klaar.

Afgeleiden meisjesnamen van Stephan
Hoewel de spelling van het eerste woord al niet klopt, weet ik sowieso zeker dat je niet hebt gevonden wat je zocht. Mijn man heet Stephan en onze dochter heeft absoluut geen afgeleide naam van hem. Tenzij je vindt dat Naomi een afgeleide is? Dan heb je wel gevonden wat je zocht. Ik vermoed dat je op mijn artikel over het uitzoeken van een naam terecht bent gekomen. Dat was een hele strijd voor ons.

Baby duimt na voeding, speen geven?
Herkenbaar. Dat deed onze dochter ook en overigens duimt ze nog steeds. Daar is helemaal niets mis mee hoor, in tegenstelling tot wat veel andere moeders zeggen overigens. Laat je kindje lekker duimen, blijkbaar heeft hij of zij daar behoefte aan. En bij kindjes die duimen, werkt een speen vaak niet. Ik schreef eens een artikel waarom ik blij ben dat onze dochter duimt, ik hoop dat je er veel aan gehad hebt!

Baby erg gefrustreerd door doorkomende tandjes
Helemaal logisch en heel frustrerend ook voor jou als vader of moeder. Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt gehad voor doorkomende tandjes.

Buik na bevalling
Het is wat he, die buik na je bevalling. Je herkent simpelweg je lichaam niet meer en dat hoort er gewoon bij. Neemt niet weg dat het best wel even wennen kan zijn. Ik vermoed dat je gestuit bent op mijn artikel over mijn buik na de bevalling.

Ik wil geen borstvoeding geven
Dan ben je op mijn website niet aan het goede adres, aangezien ik pro borstvoeding ben. Nee dat betekent niet dat ik tegen flesvoeding ben, maar gewoon voorstander ben van borstvoeding. Je hebt op mijn website zeker weten niet gevonden wat je zocht. Je stuitte waarschijnlijk op één van mijn artikelen over borstvoeding. Ik vermoed dat het dit artikel was, waarin ik toch aangeef om borstvoeding een kans te geven. Je kunt namelijk altijd overstappen op flesvoeding, no problemo!

Om welke zoektermen moesten jullie hardop lachen?

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd