Bedankt lieve lezers

Ik wil jullie bedanken voor de afgelopen twee maanden. Ik had nooit gedacht dat zoveel mensen in zo’n korte tijd mijn website zouden bezoeken. Het is overweldigend! Daarnaast krijg ik ontzettend veel leuke reacties uit mijn omgeving. Langzaam aan krijg ik ook meer reacties op mijn geschreven blogs en dat vind ik erg tof! Een korte terugblik, de meest gelezen blogs en mijn blogwens voor 2016.

Donderdag 22 oktober was het dan zo ver. Ik ging officieel live met mijn gratis WordPress account. Al snel begonnen mensen mij te volgen op Facebook en Instagram. Een maand geleden besloot ik om mijn gratis account weg te doen en te gaan voor www.mamametpassie.nl. Nu 70 dagen en 61 blogs verder, kijk ik terug op mijn meest gelezen blogs sinds mijn nieuwe website online is gegaan. Op 1 staat de blog die het meest gelezen is.

10.Hot Mama Challenge #5 – Make-up
9. Go-daddy-go TAG
8. Hot Mama Challenge gewonnen!
7. Er is één doos die je stiekem liever niet ontvangt
6. Foto overzicht zwangerschapsweek 11 tot en met week 37
5. Dit dacht ik echt tijdens mijn bevalling
4. Naomi’s eerste kerst
3. Verse babyvoeding een culinair hoogstandje
2. Hot Mama Challenge #7 – Is het gelukt?
1. Moeten stoppen met borstvoeding?

Met Google Analytics krijg ik inzicht in mijn statistieken. Zoals mijn totale bezoekersaantal, hoeveel unieke bezoekers (mensen die mijn site voor het eerst bezoeken), welke blogs het best gelezen worden enzovoorts. Van 0 bezoekers op 24 november en een totaal van 4.276 bezoekers op 31 december. De afgelopen maand hebben 1.853  unieke bezoekers mijn website weten te vinden. Voor grote bloggers stelt dit waarschijnlijk niets voor, maar ik ben stiekem best wel heel trots.

Maar…. aantallen zeggen ook niet zoveel. Ik ben met name nieuwsgierig naar jullie mening op de blogs die ik schrijf. Aan het eind van iedere blog stel ik een vraag en ik vind het ontzettend leuk als jullie daar antwoord op geven. Ik lees je reactie graag en zal ook antwoorden. En als je zelf ook een website/blog hebt, laat die dan achter. Ik vind nieuwe blogs ontdekken namelijk erg leuk!

Tot slot wil ik zeggen. Bedankt dat jullie de moeite nemen om mijn blogs te lezen. Of je mijn website nu dagelijks bezoekt, één keer per week of maar eenmalig. Ik vind het ontzettend leuk om mijn verhalen met jullie te delen en ik hoop dat jullie deze met plezier lezen. Mijn wens voor 2016 is dat mijn blog mag groeien en ik mijn tips en ervaringen kan blijven delen. Het was een stap in het diepe en ook al is het niet mijn werk, het is een ontzettend leuke hobby! Ik sta altijd open voor ideeën, dus mail me gerust of laat een reactie achter 😉

Lieve lezers, ik wens jullie een goede jaarwisseling toe en tot ziens in 2016!

2015_16

Liefs Angela

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Nicole
  31 december 2015 at 08:41

  Wat goed zeg! Dat zijn echt goede bezoekersaantallen voor de korte periode die je bezig bent! En wat leuk dat je hot mama challengeblogs zo goed gelezen werden. Alvast een fijn 2016!

  • Reply
   Angela Lodder
   31 december 2015 at 12:55

   Dankjewel Nicole! Ik vond het ook echt veel 🙂 Hihi grappig he 😀 Jij ook een fijn 2016!

 • Reply
  Wilmaaa
  31 december 2015 at 09:24

  Wat supergoed van je! Ik denk dat we zo ongeveer in dezelfde periode zijn begonnen en ongeveer dezelfde statistieken hebben! & ik ben er ook trots op, haha! Ook al stelt dat vast voor de grote bloggers niks voor 😉 Ik vind dat je het super goed doet! Ik wil ook zeggen dat ik je en heel lief en warm positief mens vind! Heel leuk om online zo in contact met je te komen ;P Ik wens je heel veel succes voor het komende jaar in alles 🙂

  • Reply
   Angela Lodder
   31 december 2015 at 10:58

   Dat denk ik ook Wilma 😉 Ook bedankt voor je compliment, ik moet nog veel leren, maar ik vind het erg leuk! Aaaah superlief, ik vind het ook leuk om zo online in contact te zijn met jou!

 • Reply
  Jodi
  31 december 2015 at 10:22

  Mooie getallen Angela. Heel leuk.
  Wat was het spannend he, maar zo leuk.

  • Reply
   Angela Lodder
   31 december 2015 at 10:56

   Dankjewel! Dat was het zeker, benieuwd wat 2016 ons op bloggebied gaat brengen 😉

   • Reply
    jodi - liefthuis
    31 december 2015 at 13:10

    Zeker leuk. Heel leuk het een klein beetje samen te doen, al doen we het niet samen haha.

 • Reply
  Daniëlle
  4 januari 2016 at 07:15

  Wat geweldig zeg, zoveel bezoekers in zo’n korte tijd! Dat kan ik niet zeggen Heel veel succes met je blog dit jaar!!

  • Reply
   Angela Lodder
   5 januari 2016 at 08:21

   Dankjewel! Ik ben ook erg verbaasd!! Jij ook succes 😉

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd