Balans en overzicht in de chaos van het moederschap

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar soms is het allemaal best een beetje veel. De kids verzorgen, een huishouden runnen, werken bij mijn werkgever, een sociaal leven hebben en daarnaast heb ik ook nog twee bedrijven. Af en toe is het gewoon een chaos in mijn hoofd. Chaos die ik niet kan gebruiken als ik wil groeien als persoon, als moeder, als ondernemer. 

Groeien

Ik ben ervan overtuigd dat groei nodig is in je leven. En misschien juist helemaal als je moeder bent! Dat je niet alleen maar zorgt voor je kinderen- is niets mis mee natuurlijk – maar dat je ook tijd maakt voor jezelf. Wat wil jij nog graag doen? Dat ene boek lezen? Een keer in de maand een middagje voor jezelf om op te laden? Vul het voor jezelf maar in en ga het ook doen. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om een boek te lezen. Doe ik eigenlijk niet meer sinds ik moeder ben. Ik geef daar geen prioriteit aan, tot een paar weken geleden. Ik maak er tijd voor, gewoon een half uurtje per dag en daar word ik zo blij van. Ik plan dat dus in, dat moet wel, want mijn hoofd zit vol met afspraken, dingen die ik nog moet doen, mensen die ik nog moet bellen enzovoorts. Je wilt niet weten hoe vaak ik iets noteer in notitieboekjes, op post-its of op mijn hand. Daarnaast heb ik dan nog een andere agenda en reflecteer ik apart in een bestand op mezelf en op mijn zakelijke doelen. Tja…. ik moet bekennen dat het toch niet zo goed werkt als ik dacht. Ik merkte dat de behoefte ontstond voor één planner. Ik zoek al een lange tijd, heb verschillende planners gehad, maar allemaal niet wat ik zocht. Ineens stuitte ik op Flow Planners. Een afspraak met Marloes, eigenaresse van Flow Planners, volgde én ik werd zo blij. Dit was exact wat ik zocht. Zo krijg ik overzicht rondom mijn privéleven, mijn blog en mijn bedrijf angelalodder.nl. Ik ga je er meer over vertellen en ik heb een kortingscode voor je!

Wat zit er allemaal in die planner?

 1. Personalia
 2. Feestdagen Nederland, België en Duitsland 2020 & 2021
 3. Kalender overzicht 2020 en 2021
 4. Jaarkalender
 5. Jaarterugblik persoonlijk en zakelijk
 6. Visionboard persoonlijk en zakelijk
 7. Jaarvooruitzicht persoonlijk en zakelijk
 8. Notitiepagina’s
 9. Reflectie afgelopen sprint (1 sprint = 4 weken)
 10. Vragen voor intenties en doelen komende sprint
 11. Sprintoverzicht met socialmedia tracking
 12. Wekelijkse reflectie en persoonlijke ontwikkeling
 13. Weekplanning met to-do’s, boodschappenlijstje, weekdoelen en maaltijden planner
 14. Week over 2 pagina’s
 15. Tijdindeling in agenda (per uur doordeweeks en per 2 uur in het weekend)
 16. Waterglazen om je water inname bij te houden
 17. Voldoende schrijfruimte voor taken thuis en werk
 18. En als klap op de vuurpijl: een mapje waar je bijvoorbeeld losse bonnetjes in kwijt kunt.

Balans, overzicht en focus

Drie woorden die mij als muziek in de oren klinken. Dat niet alleen, ik heb balans, overzicht en focus! Ik investeerde laatst in een online training rondom balans speciaal voor moeders. Dat was een van de beste investeringen. Daar leerde ik zoveel en dus ook dat je moet plannen als je bepaalde zaken wilt bereiken. Sinds ik de planner van Flow Planners gebruik krijg ik ook daadwerkelijk veel meer gedaan. Het geeft mij rust dat ik alles in die planner heb staan. Iedere week vul ik hem trouw in en dat moment is zo fijn. Op die manier ben ik ook veel meer in balans dan voorheen. Dagelijks pak ik hem erbij om op te schrijven waar ik dankbaar voor ben. Om te noteren welke taken ik heb afgerond enzovoorts. Natuurlijk kunnen er onverwachte dingen gebeuren, waardoor je even uit balans bent. Dat hoort ook bij het leven! Wel kan ik zeggen dat ik met deze planner meer balans, overzicht en focus heb. Dat is wat iedereen wel kan gebruiken in de hectiek van alledag.

Wil jij deze planner aanschaffen? Klik dan hier. 

Gebruik ook zeker de kortingscode van 10%: ANGELA10.

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd