Back in shape na de zwangerschap | Mijn Personal Trainer Carien

Het is 3 maanden geleden dat ik bevallen ben van onze prachtige zoon. Mijn lichaam heeft wederom een topprestatie geleverd en daar ben ik trots op. Er zijn kilo’s blijven plakken, waar ik blij mee ben. Maar…. Ja er is een maar…

Ik wil gewoon weer terug in vorm. Ik snap ook dat ik niet meer het lichaam krijg van voor de zwangerschap, mijn heupen zijn immers ook verandert. Ik wil gewoon weer lekker strak in mijn lijf. “Back in shape” dus! In mijn eentje gaat dat niet lukken en naar de sportschool wil ik niet. Die tijd heb ik gewoon niet met twee kids, werk, huishouden en een studie. Toen Carien contact met mij zocht of ze mij mocht helpen, kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Even voorstellen
Voor Carien, Personal Trainer Groningen, is het een passie om, voornamelijk dames, te begeleiden naar het moment waarop ze tevreden zijn met hun lijf. Dit door middel van het aanpassen van het voedingspatroon en op de juiste manier trainen. Ze vindt het een uitdaging om dames te helpen met hun zelfvertrouwen. Met haar enthousiasme lukt het haar om mensen te motiveren en gefocust te houden tijdens het begeleidingstraject. Wel zal er hard gewerkt worden tijdens de training, omdat ze weet dat dit nodig is wanneer het hebben van “een strakker lijf” de doelstelling is. En dat strakkere lijf, dat wil ik!!

Begeleiding op afstand
Carien en ik wonen op zo’n 300 km afstand van elkaar, dus ze begeleidt mij op afstand. Ideaal vind ik zelf! Ze kan mij motiveren als het even wat minder gaat. Ik ben ontzettend benieuwd hoe het mij af gaat de komende tijd. Ik heb Kettlebells aangeschaft, er is een matje en ik ben er zelf natuurlijk. Meer hebben we niet nodig! Ooowjaa motivatie natuurlijk! Als ik weer aan het werk ga, dan ga ik starten. Eerst nog even genieten van vakantie. Ik heb er wel al zin in!

Na de vakantie volgt ook de eerste blog met cijfers. Dan volgt mijn gewicht, hoe breed mijn taille is, mijn heupen, mijn borsten etc… Op die manier kunnen we het beste resultaat zien. Ik zal maandelijks delen hoe het gaat, zowel de ups en de downs, want die downs verwacht ik zeker!

Wish me luck!

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Frank
  18 augustus 2017 at 06:23

  Knap van je! Hopelijk ga jij je gewenste resultaat halen… succes daarmee
  Frank onlangs geplaatst…Wat ik anders wil doen bij mijn tweede kindMy Profile

 • Reply
  Nicole
  18 augustus 2017 at 06:27

  Toen ik las personal trainer Groningen vroeg ik me het al af maar op afstand dus! Nou ik weet zeker dat je hebt kunt meis.. Veel succes!
  Nicole onlangs geplaatst…7 tips om de speelgoed chaos van je kinderen te overlevenMy Profile

 • Reply
  Nicole Orriëns
  18 augustus 2017 at 11:41

  Wat handig dat de begeleiding op afstand kan zeg! Ik herken dat je niet naar de sportschool wilt. Daar heb ik ook nooit zin in.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…10 basisregels voor schoonmaken in de keuken!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd