Angela als blogger, hoe doet ze dat toch?

Onlangs werd ik gevraagd door Nicole van Everyday-life om deze tag in te vullen! Hier komen ze dan, mijn antwoorden. 

Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?

Het begint al met een leuke vraag. Mijn antwoord. Waar niet?! Echt overal vandaan. Als ik een gesprek heb met een vriendin of Stephan. Als ik een tijdschrift lees. Als ik aan het kolven ben en de glazenwasser komt even buurten. Een gesprek dat ik opvang in de supermarkt. Allemaal inspiratie!

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?

Eten niet, want dat vind ik smerig bij mijn laptop. Verder is het afhankelijk van het tijdstip. Thee, water of icetea zijn favoriet.

Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?

Een jaaroverzicht? Ik ben benieuwd wie dit doet en hoe dan. Zoals de eerste vraag al zegt, haal ik mijn inspiratie overal vandaan, dus dat betekent dat je niet een jaar vooruit kunt plannen. Toch? Ik probeer wel een week vooruit te werken. En als ik dan ineens inspiratie heb, dan kan het zo zijn dat ik dat artikel eerder plaats, omdat dat recenter is en een ander artikel kan wachten. Zo kan ik een beetje schuiven.

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?

Bij jezelf blijven. Dat geeft iedereen geloof ik als antwoord haha. Maar toch is het zo. Ik schrijf, omdat dat echt mijn passie is. Ik kan daarin al mijn hersenspinsels kwijt. Dat deed ik al, maar nu online. En uiteraard deel ik niet álles, ook al lijkt dat soms misschien wel zo. Er zijn grenzen.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?

Als Naomi slaapt en dan met name in de avond. Zoals ik eerder schreef, wil ik graag wat vooruit werken. Mocht ik dan een week heel druk zijn, dan hoef ik niet aan mijn website te denken. Het is en blijft een hobby, maar ik wil wel graag doen wat ik beloof (maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikel online). Een enkele keer is dat niet gelukt en dat gaf ik ook aan op Facebook (80% van mijn lezers komt via Facebook op mijn website) en deelde een eerder geplaatst artikel.

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?

Ik heb niet echt een doel. Maandelijks groeit mijn website en dat is echt heel tof! Daar ben ik ook trots op. En de lieve reacties op mijn website en Facebook van lezers vind ik echt heel leuk. Ik hoop dat mijn verhalen mensen aanspreken en dat ze wat hebben aan mijn tips en ervaringen. Blijven groeien is mijn wens! Uiteraard gaat het niet om de aantallen, maar daaraan zie je wel of je website groeit of niet.

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?

Nooit. Als ik niet tevreden ben over een artikel, dan plaats ik hem niet. Zo simpel is dat.

Heb jij veel contact met collega bloggers?

Ja echt heel tof! Echt hele gezellige meiden en moet erg lachen wat we allemaal wel niet delen via whatsapp. En deze lieve meiden weten wel dat ik het over hun heb! En laatst was ik bij Wilma op bezoek.

Wat voor muziek of welke tv zender heb je het liefst aan onder het bloggen?

Niets. Ik wil in alle rust kunnen bloggen. Zelfs muziek zet ik niet aan haha. Stephan kijkt soms wel televisie of luistert muziek, maar dat hoor ik dan niet eens. Zelfs niet als hij gitaar naast mij speelt.

Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?

Dat verschilt. Het hangt heel erg af van Naomi en de afspraken die gepland staan door de weeks. Soms zijn er dagen dat het helemaal niet zo lukt en dan ben ik blij dat ik vooruit geschreven heb. Geen specifieke dag dus.

Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?

Wat een lastige vraag zeg! Dan toch wel de tweeluik over mijn eczeem. Ik vond het heel spannend om dit te delen inclusief afschuwelijke foto’s van mijn gezichtshuid. Ik hoop echt dat iemand er iets aan heeft. Lees deel 1 en deel 2 hier mocht je nieuwsgierig zijn.

Waarom zou iemand een blog moeten starten?

Je moet helemaal niets. Maar als je graag schrijft en dat eigenlijk al doet voor jezelf, gooi het online als je ze wilt delen.

Wie zou jij willen vragen deze tag ook in te vullen?

Ik tag Jodi van Liefthuis, Merel van Lotuswritings, Mathiske van Baby Emily blog en Simone van Papa is de liefste.

Deze tag  is oorspronkelijk van patricianeemtjemee.nl

Liefs Angela

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Nicole
  29 mei 2016 at 07:49

  Yay leuk dat je het hebt ingevuld! Leuk jouw antwoorden te lezen! En jezelf zijn is inderdaad het belangrijkste 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…“Slaapt ‘ie nou nog bij jullie op de kamer?”My Profile

 • Reply
  Shannon Sheila
  29 mei 2016 at 13:09

  Leuk om te weten hoe jij het precies doet! Grappig dat jij je zoon niet eens gitaar hoort spelen naast je. Dan zit je er wel heel goed in 😉

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  30 mei 2016 at 10:21

  Ook al zo’n leuke tag! Ik ga m zeker invullen.
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Afvallen. De strijd tegen de Kilo’sMy Profile

 • Reply
  Leonie
  30 mei 2016 at 20:21

  Wat leuk om te lezen!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Plog – Vrije dagMy Profile

  • Reply
   ID car isurnce
   10 mei 2017 at 17:06

   Love the salad, and the dressing sounds fabulous! Everything looks so fresh and vibrant, and you can't go wrong with smoked salmon (IMO :-). Can't wait to make this!

 • Reply
  MetMirjam
  30 mei 2016 at 20:26

  Leuk om te lezen hoe een ander het doet! Grappige tag zeg 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…DIY versiering verjaardag (zonder naaimachine)My Profile

 • Reply
  Merel
  31 mei 2016 at 10:22

  Wat leuk! Ik ga m invullen.

  Grappig dat je kunt schrijven terwijl Stephan naast je gitaar zit te spelen herken dat wel, helemaal verloren in het schrijven.
  Merel onlangs geplaatst…Zou ze vragen om het vragen?My Profile

  • Reply
   http://www./
   30 december 2016 at 15:40

   Superb information here, ol’e chap; keep burning the midnight oil.

 • Reply
  Sarah
  1 juni 2016 at 18:50

  Leuk om te lezen hoe andere bloggers het doen. ^^

 • Reply
  http://www./
  30 december 2016 at 06:30

  Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 • Reply
  bmw e30 oldtimer versicherung
  2 februari 2017 at 17:55

  looks to me like the republicans are getting pissed because all their bogus money hiding programs are being cut,. boo hoo,. no more strealing from americans,. poor republicans,. boo hoo.. whatever,.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd