Aan deze vriendschap komt een eind

In augustus 2012 ontmoette wij elkaar voor het eerst. Het klikte meteen. Wie had ooit gedacht dat we 3 jaar en 7 maanden later nog steeds zo’n klik met elkaar hebben. Wat hebben we mooie herinneringen samen. We gingen overal samen naar toe: sporten, werken, zwemmen, bevallen in het ziekenhuis, naar het consultatiebureau. Waar niet? We weken nooit van elkaars zijde. Het waren mooie tijden! Helaas kregen we de laatste weken wat meer ruzie. Jij was jezelf niet. Ik vond het heel vervelend voor je, maar ik kon er niets aan doen. Ik heb geprobeerd om je zo lang mogelijk bij mij te houden, maar sinds gisteren is de koek gewoon op. Vandaag neem ik dan afscheid van je en sluit ik een nieuwe vriendin in mijn hart. En hopelijk houdt zij het net zo lang vol als jij, maar maakt ze betere foto’s.

Lieve HTC One S de Huawei P8 Lite neemt jouw plaats in!

Dacht je dat het om een echte vriendschap ging? Sorry! Hij is wel erg flauw he? Ik weet het, maar kon het niet laten! Ik ben erg benieuwd naar mijn telefoon. Hij komt vanmiddag binnen, joepie!

Stephan heeft een Iphone van zijn werk. Schitterende telefoon en mensen in mijn omgeving die er één hebben willen niets anders meer. Ik heb al jaren Android en mijn sim only abonnement bevalt mij prima. De HTC One S deed het na het einde van mijn tweejarig abonnement nog zo goed, dat ik een sim only abonnement heb afgesloten.

Mijn nieuwe telefoon kost € 199,00 en dat vind ik een mooie bedrag. Als deze het net zo lang doet als de vorige dan kost deze telefoon mij € 4,65 per maand. Koopje toch? Ik zou liegen als ik zou zeggen dat een nieuwe telefoon mij niets doet, maar als hij maar werkt. Ik ben echt heel benieuwd! Heb hem goed vergeleken met andere telefoons in die prijsklasse en deze past het beste bij mij.

Hecht jij veel waarde aan je telefoon? Welke telefoon heb jij?

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  10 maart 2016 at 07:55

  Ik had een HTC one S, maar wat een ellende ding vond ik dat zeg! Gelijk toen het kon heb ik een andere bij mn abonnement gekozen, ik heb nu een HTC one M8. Super fijn is ie, mijn man heeft m ook. Die van mij is als ik m met die van hem vergelijk wel meer een maandag ochtend modelletje, maar goed

  • Reply
   Angela Lodder
   13 maart 2016 at 14:17

   Oh echt joh! Zo zie je maar dat het echt per persoon verschilt. Mijn man en ik waren er beide heel blij mee. Die van hem heeft het twee maanden korter gedaan dan die van mij, dus wij hadden sterke telefoons. Dat is ook zeker een hele mooie telefoon!

 • Reply
  demallemolenmoeder
  10 maart 2016 at 19:12

  Ha, je had mij mooi te grazen. Nee, eigenlijk niet. Ik loop dan ook overal achter mee op dat gebied.

  • Reply
   Angela Lodder
   13 maart 2016 at 14:18

   Hihi sorry Deborah! Ik zie het niet als achterlopen hoor, je vindt andere dingen gewoon belangrijker. Ik wilde gewoon een betaalbare telefoon die er toch ook wel een beetje mooi uit ziet en dat werd deze.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd