7 x dit is toch minder leuk tijdens de kraamweek

Hoewel ik de kraamweek echt fantastisch vind, zijn er ook dingen die niet leuk zijn tijdens de kraamweek. Voornamelijk heeft dat te maken met de lichamelijke ongemakken. Moet je nog bevallen? Laat het je dan niet afschrikken, maar laat het tegen die tijd gewoon op je afkomen. Jij bent anders dan ik. Jouw bevalling is ook anders dan de mijne. Dus jouw ervaring met de kraamtijd ook. Maar dit vond ik dus minder leuk tijdens de kraamweek.

Het hele zootje “down under”
Oftewel je vagina. Het voelt alsof het niet meer van jou is, althans dat had ik. Hoewel ik bij beide bevallingen maar  3 á 4 hechtingen had. Niet omdat het per se nodig was, maar meer omdat het dan mooier zou zijn. Ik vond het allemaal dikke prima. Had alleen niet verwacht dat het de eerste dagen zo gek voelt.  Lekker vaag he? Ik weet het, maar ik kan het niet goed onder woorden brengen.

Mega stolsels
Tja heeft ook weer te maken met je vagina. Maar echt even serieus, ik vond het gewoon creepy soms. Kan toch niet goed zijn, dacht ik dan. Maar ja dat is dus wel gewoon goed en normaal. Hadden ze daar niet even voor kunnen waarschuwen?!

Stuwing
Iets met borsten die tot aan je nek zitten. Heel vol en ze zijn keihard. Als je borstvoeding geeft, dan heeft je baby moeite met drinken. Het is net een stuiterbal, want het aanhappen is dan een stukje lastiger.

LEES OOK: 7 x dit is zó leuk aan de kraamweek

Niet normaal kunnen plassen
Plassen zelf gaat prima, maar het brand gewoon enorm. Dus lang leve het spoelen tijdens het plassen.

Huilen om niks
Bij Naomi had ik dat helemaal niet, maar bij Daniël wel. Het gaat hier om de bekende kraamtranen die hun intrede doen na een paar dagen. Ik huilde zoveel. Soms wist ik niet eens waarom. Lastig hoor voor mijn man!

De hielprik
Dit is zo zo zo zielig voor je mini. Wij vonden het belangrijk om dit uit te laten voeren, maar man wat brak mijn moederhart.

Je lege en slappe buik
Begrijp me niet verkeerd, want ik vond het heerlijk dat ze eenmaal veilig uit je buik zijn. Maar ineens ben je weer alleen. Negen maanden lang heeft er een prachtig mensje in gewoond, die daadwerkelijk reageerde op jouw aanrakingen. En dat is dan ineens weg….

Dit waren toch wel de voornaamste dingen die minder leuk zijn aan de kraamweek. 

Wat vond jij niet zo leuk tijdens je kraamweek?

 

 

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd