5x dit wist je nog niet over mij

Ik blog nu alweer bijna 10 maanden en wat heb ik al een hoop met jullie gedeeld over mijn leven! Uiteraard niet alles, maar wel heel veel. Ik vind het tof dat zoveel van jullie mijn website bezoeken. Dat jullie reacties achterlaten en mij ook helpen. Het uitzoeken van een moederfiets en autostoeltje, is mede door jullie goed gelukt! En toch zijn er nog steeds dingen die jullie (denk ik) nog niet van mij weten.

 1. Ik kan niet achteruit rijden als de radio aanstaat. Ik kan ook niet parkeren met de radio aan. Echt, ik kan het gewoon niet, dus zet ik hem uit.
 2. Ik ben zo slecht in wiskunde. Ik begrijp nog steeds niet hoe het kan dat ik geslaagd ben met een 6!
 3. Ik bijt nagels en ik vind dat echt een smerige gewoonte. Ik heb al van alles geprobeerd. Soms gaat het even goed, maar nu weer niet… Na mijn bevalling heb ik niet meer nagels gebeten, tot ik aan het werk ging. Zou er een verband zijn?
 4. Ik kan mijn gevoel beter uiten door het op papier te zetten dan dat ik het daadwerkelijk vertel. Dan wil ik zoveel vertellen en komt het juiste niet uit mijn mond. Hoewel ik echt een kletskous ben en geen moeite heb om te praten, maar wel als het echt om mijn gevoelens gaat dus. Misschien komt dat ook wel gewoon, omdat schrijven therapeutisch werkt. Je bent het meteen kwijt, kunt het nog eens nalezen en overdenken. I love schrijven!
 5. Het mij ontzettend gaaf lijkt om in Den Haag bij het ministerie te werken als communicatieadviseur. Ik daar ook ooit gesolliciteerd heb, maar toen net van school kwam. Ik had te weinig werkervaring natuurlijk.

En wat weet ik nog niet over jou?

Liefs Angela

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Merel
  24 augustus 2016 at 06:25

  Grappig van het parkeren! Herken het wel ja, als ik mijn volle concentratie nodig heb dan ook liever in stilte
  Merel onlangs geplaatst…Een beetje schrijven is geen echt werkMy Profile

 • Reply
  Nicole
  24 augustus 2016 at 08:09

  Haha ik laat de radio gewoon aan maar kan dan alsnog niet parkeren hoor. Vooruit inparkeren dat is alles wat ik kan haha
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn 5 all time favoriete gamesMy Profile

 • Reply
  Cindy - levenalsmama.nl
  24 augustus 2016 at 22:11

  Ohja als ik iets moet doen wat concentratie vereist (tijdens het autorijden) dan doe ik dat inderdaad ook het liefst met de radio uit!
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…Waarom Ninthe als baby naar de plastisch chirurg gestuurd werdMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd