5 jaar getrouwd | Ik trok mijn trouwjurk aan

Ik begrijp dat jullie enorm nieuwsgierig zijn of ik in mijn trouwjurk nog pas. Scroll vooral ook door hoor. Maar…. ik wil toch nog een paar woorden wijden aan ons vijfjarig huwelijk. Dat doe ik immers ieder jaar. Vijf jaar geleden trouwde ik op 27 september met de man van mijn leven. Dat betekent dat we op dit moment ons houten jubileum mogen vieren. Ik vind het zo bijzonder dat het met de jaren alleen maar sterker wordt. Wij samen worden sterker door hetgeen dat we meemaken. Ik ben ervan overtuigd dat niets of niemand ons kapot kan maken. Juist doordat we beseffen dat er gewerkt moet worden aan een huwelijk. Niets komt vanzelf, zo ook een huwelijk niet. We mogen twee prachtige kinderen opvoeden en dat brengt ook het nodige met zich mee. We zijn niet alleen vader en moeder, maar ook man en vrouw. Elkaar op die manier te blijven zien, dat vinden wij belangrijk. En ja, dat sluipt er weleens in hoor, door drukte. Maar lang leve de vakanties en de goede gesprekken. Dat resulteert zich er in dat we dingen anders gaan doen. Dat we daadwerkelijk tijd maken voor elkaar in onze agenda. Dat klinkt misschien wat gek om een afspraak te maken met je man, maar voor ons werkt het. Ik kijk uit naar die avond waarin we de focus hebben op elkaar. We spelen een spelletje, zoals yahtzee of scrabble. Het spel is een middel, zoals Stephan zo mooi zegt. Soms praten we heel veel en op andere momenten lachen we alleen maar. Beide is goed. Uiteraard zijn er ook nog andere avonden die we met elkaar doorbrengen. Alleen voor de televisie hangen is toch echt anders. Daar is overigens helemaal niks mis mee natuurlijk, maar wij hadden behoefte aan iets anders. En dat werkt! Ik kan niet wachten om met deze man oud, verrimpeld en grijs te worden. Dat we dan terugkijken in ons trouwalbum en tegen elkaar zeggen; “wat waren we nog jong en onbezonnen he!” Op naar ons volgende jubileum!

Pas ik mijn trouwjurk nog?!
Ik was zo benieuwd of ik mijn trouwjurk nog zou passen. Daarom besloot ik om hem nogmaals aan te doen. Ik nam hem mee naar mijn moeder. Dat maakte het voor mij extra bijzonder, omdat ik hem daar vijf jaar geleden ook voor het eerst aantrok. Uiteraard werden er wat foto’s gemaakt en die zie je aan het eind van dit artikel. Eerst even wat mooie kiekjes van mij in mijn trouwjurk. Hij is van Affezione, een schitterend merk als je het mij vraagt. Ik wist meteen dat dit de jurk was toen ik hem aantrok. De dame die mij hielp bij de Honeymoonshop in Rotterdam, die wist wat ze deed. Deze jurk was nog maar net een dag binnen. Hoe bijzonder! Ik ben nog steeds verliefd op mijn jurk en Naomi nu ook haha.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

En dan nu….. pas ik hem nog?
Ik kan er heel veel woorden aan vuil maken, maar dat is niet nodig. Ja ik pas hem dus gewoon nog! Ik vind dat toch wel heel erg gaaf. Een jurk met een rits die gewoon nog past nadat ik twee kids op de wereld heb gezet.

 

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Moederschip
  27 september 2018 at 17:26

  Wij waren op 13 september 5 jaar getrouwd en ik doe nog elk jaar mijn jurk opnieuw aan. Maar de rits zakt elk jaar een stukje lager haha 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd