5 items die ik graag in mijn keuken wil hebben

Er zijn van die producten die ik dolgraag in mijn keuken zou hebben. Producten die je niet per se nodig hebt, maar toch wel erg handig zijn als je ze hebt. Of ze er ooit gaan komen? Vast niet allemaal.

Ijsklontjes machine
Met stipt op 1 is het de ijsklontjes machine. Mijn ouders hadden deze jaren geleden in de Amerikaanse koelkast. Ik vond dat heerlijk, omdat ik dol ben op koud drinken. Zeker in de zomer vind ik het lekker om een ijsklontje in mijn glas te doen. Echt nodig is het niet, want ik maak ze gewoon zelf in de vriezer.

Wijnklimaatkast
Hier gaat mijn hart toch wel sneller van kloppen. Wijn die op de perfecte temperatuur is. Dat drinkt gewoon het lekkerst. Ik dacht eerlijk gezegd dat deze vrij prijzig waren, maar dat valt nog reuze mee vind ik. Je hebt ze al vanaf 150 euro! Nu drink ik zelf te weinig wijn om er zo eentje aan te schaffen, maar tof is het wel.

Sorbetiere
Of in gewone mensentaal: een ijsmachine. Hoe vet is het om je eigen ijs te maken in zo’n fancy machine. In de zomer eet ik het liefst iedere dag een ijsje. Al vind ik het in de winter ook lekker hoor.

Melkopschuimer
Yes, ik ben verslaafd aan cappuccino en aan een latte. Zo zo zo lekker! Nooit bedacht ik om een melkopschuimer aan te schaffen. Tijdens de vakantie besloot ik om onderzoek te doen en er eentje aan te schaffen. Dat is gelukt! Eentje die gewoon in de vaatwasser kan.

Warmhoudbak
Of iets wat erop lijkt. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar sinds ik kinderen heb is mijn eten vaak koud. Hoe handig is het als je eten warm blijft, terwijl je toch gewoon je kids kunt helpen. Ik vind het een handige uitvinding.

Welk apparaat zou jij nog graag in je keuken hebben?

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd