30 day blog challenge, maar dan anders

Ik heb inspiratie genoeg daar ligt het zeker niet aan. Toen ik de onderwerpen van deze blog challenge las, zaten er toch een paar tussen die mijn hersenen weer overuren liet draaien. Hier moet ik gewoon aan meedoen!

Maris van Hare Maristeit heeft een lijst gemaakt met 30 onderwerpen. Luchtige onderwerpen waardoor je mij als blogger beter leert kennen. En zeg nou zelf? Jullie zijn natuurlijk heel nieuwsgierig naar mij en mijn leven, want anders zou je mij niet volgen. Dus haha.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

 

Ik ga ze niet alle 30 doen en zeker ook niet allemaal achter elkaar. Ik pik er onderwerpen uit die mij aanspreken en mij leuk lijken. De kleurtjes in de afbeelding zeggen overigens niets 😉 Wat ik zo heerlijk vind aan deze challenge is dat er dus geen regels zijn! Jullie leren mij een beetje beter kennen en ik kan weer helemaal los op een onderwerp, zonder dat ik weet waar ik echt uit kom. Gewoon beginnen met schrijven, heerlijk!

#30DayBlogChallengeNL
Ik gebruik bij het delen van artikelen uit de challenge op social media de #30DayBlogChallengeNL. Er doen al een hoop bloggers mee en daar vind je ook alle artikelen onder. Ik ben erg benieuwd naar hun invulling!

Naar welk onderwerp ben je het meest benieuwd?  Laat het mij weten in de reacties!

Liefs Angela

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nicole
  1 augustus 2016 at 07:57

  Haha jij ook al. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Persoonlijk vind ik niet ieder onderwerp geschikt voor een hele blog, maar er zitten wel leuke ideeën tussen.
  Nicole onlangs geplaatst…Thuis naar het hartje van jouw baby luisteren: doen of niet?My Profile

 • Reply
  Mathiske
  1 augustus 2016 at 08:55

  Ik vind het ook zo leuk bedacht, ik ga er ook mee aan de slag. Ik ben wel benieuwd naar je celebrity crush!
  Mathiske onlangs geplaatst…Mijlpaal! Blog 200 Online. Statistieken en een terugblik.My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd