10 x ik kan echt niet zonder mijn Best Mom Friends

Er is geen enkele mama die zonder haar vriendinnen kan. Ik ook niet en zeker niet zonder mijn Best Mom Friends, vriendinnen met kids. Ik heb er niet één, maar meerdere en ik kan echt niet zonder hen. Vandaag deel ik een paar redenen waarom ik als moeder absoluut niet zonder mijn lieve Best Mom Friends kan, ook tijdens de zwangerschap niet. Een hoop dames met wie ik al een lange tijd bevriend ben en met sommige dames iets korter. Lieve dames, deze is voor jullie!

 1. Zo fijn om te klagen over de kwaaltjes van de zwangerschap, zonder dat ze denken: mens zeur niet!
 2. Zij begrijpen als geen ander de onzekerheid die bij een zwangerschap komt kijken. Zij kunnen mij gerust stellen, luisteren naar mij en geven tips.
 3. Kind met uitslag, rare plekken of wat ook? Er zit er altijd wel eentje tussen die ongeveer weet in welke richting ik het moest zoeken. Ook handig als je een doktersassistente in je vriendenclubje hebt 😉
 4. Nóg leuker is het als de kids dezelfde leeftijd hebben. Dan zitten we standaard allemaal met sprongetjes, fases van slecht eten of andere zaken. Je voelt je een stuk minder alleen.
 5. Wat daarbij dan weer handig is, als je al een moeder ertussen hebt zitten die twee kids heeft. Zij heeft alles al meegemaakt met haar eerste en dat kan echt weleens van grote hulp zijn.
 6. Snapt als geen ander dat je moet huilen omdat je kind een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Foto’s en filmpjes spammen voor het leven en daar ook echt van genieten!
 7. Wie moet je anders midden in de nacht contacten als je het even niet meer weet? Zeker in de begintijd is er altijd wel iemand wakker.
 8. Zij snappen als geen ander als je gewoon een paar dagen afwezig bent. Je zit in precies dezelfde fase en dat is zo enorm fijn!
 9. Niet alleen advies op basis van kinderen, maar ook op basis van werk, studie, partners of andere zaken. Ze zijn van alle markten thuis! Een paar extra referentiekaders zijn heel fijn.
 10. Zij zijn de enige met net zulke lieve, toffe en knappe kids als jijzelf natuurlijk!

Er zijn nog véél meer redenen, maar ik vond dit toch wel de leukste 🙂

Heb jij ook een Best Mom Friend?

De foto bovenaan dit artikel komt van Shutterstock.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nicole
  5 februari 2017 at 01:24

  Haha leuk en herkenbaar. Echt een best friend heb ik niet maar wel een aantal hele lieve dierbare mama vriendinnen inderdaad!
  Nicole onlangs geplaatst…Ziek zijn is voor watjesMy Profile

 • Reply
  Charlotte
  5 februari 2017 at 09:20

  Mijn beste vriendinmeneer hebben nog geen kinderen… dus meestal bespreek ik dit soort dingen met mijn blog vriendinnetjes
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #6: Center Parcs en Ben & Jerry’sMy Profile

 • Reply
  Mathiske -gelukineenrompertje-
  5 februari 2017 at 09:45

  Mama vriendinnen zijn inderdaad erg handig met slapeloze nachten enzo. Maar ook met alle leuke dingen. Ik ben er dankbaar voor
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…Weekoverzicht – Week 5 – jarig, sloffen en tissuesMy Profile

 • Reply
  Simone
  5 februari 2017 at 14:38

  Mijn vriendinnen zijn nog geen mama, en ik merk toch wel dat ik dat soms mis. Mijn vriendinnen zijn er natuurlijk niet minder om, maar ja, je bespreekt toch andere dingen. Mijn schoonzusje is wel mama, dus dat is heel leuk!
  Simone onlangs geplaatst…Mirthe in de Efteling | VideoMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd