Tag

Shoppen voor jezelf, maar thuiskomen met….

SAMSUNG CSC

…. Kinderkleding. Ik denk dat veel moeders dat wel herkennen. Op de een of andere manier MOET je gewoon die kleding meenemen en dan vergeet je jezelf. Ik hou van het invullen van lijstjes, dus deze vragen over kinderkleding moest ik gewoon invullen.

Wat is jouw favoriete kledingmerk?
Ik vind veel kledingmerken leuk! Mexx, Z8, Lief! Lifestyle, Quapi, maar ik shop ook graag bij Zara, HEMA of Zeeman.

Wat is jouw absolute must-have op het gebied van kinderkleding?
Vestjes. Ik heb ze voor Naomi in allerlei kleuren. Ik vind het gewoon ideaal om een vestje te combineren met een leuke top of shirt. Handig als het dan wat kouder is en het is zo uit als het wat warmer is.

Wat vind jij een no-go qua kleding?
Een spijkerbroekje onder maat 68. En dan bedoel ik echt van die stugge spijkerstof. Ik snap oprecht niet dat merken dat maken. Die kleintjes liggen de meeste tijd van de dag en dan met name zelfs nog te slapen ook. Wij liggen toch ook niet in onze spijkerbroek in bed? Precies. Je hebt ook spijkerbroekjes die aan de binnenkant zacht zijn of die lijken of van die zachte leggings die lijken op broekjes, die vond ik dan wel weer leuk. Stond zo stoer toen ze 3 maandjes oud was!

 

Heb je wel eens een miskoop gehad? Zo ja… wat?
Ja! Ik kocht voor Naomi een jumpsuit van dun spijkerstof bij de HEMA toen ze zo’n 3 maanden was. Pas toen ik de kaartjes eraf had gehaald zag ik dat er geen knoopjes aan de onderkant zat, wat juist zo handig is bij het verschonen. Je raadt het al, heel dat pak moest dan uit. Ze heeft het nog best vaak gedragen, maar alleen als ik bij haar was. Ik vond hem gewoon echt heel erg stoer!

IMAG3814

Och kijk dat prupke! Zo schattig en stoer tegelijk.

Welk kledingstuk is voor jou onmisbaar op vakantie?
Uv-kleding! Zo handig voor de vakantie. Ik denk dat we daar een hoop plezier aan beleven in Frankrijk.
Hoeveel geld geef jij gemiddeld uit per maand aan kinderkleding?
Ik koop kleding als Naomi het nodig heeft. Dan is het vaak een bepaalde maat en dan sla ik in. Zo vaak ga ik niet shoppen, maar als ik toevallig iets leuks zie bij de HEMA dan neem ik het wel mee!

Wat vind jij ervan dat de sale steeds vroeger begint?
Geen idee dat hij vroeger begint, blijkbaar wel dus. Ik koop wel graag in de sale overigens 🙂

Waar haal jij je inspiratie vandaan voor kinderkleding?
Instagram, andere mama’s en andere blogs. Vooral online dus!

Shop jij veel online?
Als Naomi kleding nodig heeft dan shop ik graag online bij de Zara, omdat die niet in de buurt zit. Ze doet best lang met haar kleding eigenlijk en af en toe zie ik wat leuks voorbij komen en koop ik dat, maar dat is meestal in een fysieke winkel of via facebook.

Wat doe jij met kleding die te klein is?

Kleding die ik echt nog mooi vind bewaar ik voor een tweede kindje. Andere kleding verkoop ik via Facebook of ik geef het weg.

Omschrijf de kledingstijl van je kids?

Het is niet echt een stijl. Naomi draagt stoere setjes, maar ook veel jurkjes of rokjes met een leuk shirt. Vooral vrolijke kleuren en het moet lekker zitten.

Koopt jouw man ook kinderkleding? En zo ja… doet hij dat goed?

Nee Stephan koopt geen kinderkleding. Hij heeft een keer een shirtje voor haar meegenomen toen hij uit Frankrijk kwam. Dat was een schattig shirtje met de Mont Ventoux erop. Komt dit jaar weer goed van pas!

Hoeveel geef jij maximaal uit aan een spijkerbroek voor je zoon/dochter?
Ik heb twee spijkerbroekjes voor Naomi. Deze draagt ze niet heel veel, maar ik vond ze zo leuk! Geen idee wat ze hebben gekost, maar zeker niet meer dan 15 euro.

Koop je zelf wel eens tweedehands?
Ja alleen is dat al wel een tijd geleden weer. Ik deed het vaker toen Naomi een stuk jonger was. Voor de winter ga ik wel weer op zoek naar wat mooie pareltjes!

Wat is jouw beste koop ooit?

Haar verjaardagssetje! Ik was zo blij met haar outfit, langzaam aan wordt het nu echt te klein. Ik vind het typisch meisjesachtig, maar ook weer een beetje dat stoere.

Deze tag is bedacht door Shopaholiek.

Liefs Angela

Gerelateerde berichten

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nicole
  26 augustus 2016 at 07:46

  Leuke tag blijft dit! Kinderkleding kopen is zo verslavend!
  Nicole onlangs geplaatst…Opvoeddilemma’s! – Hoe ga je daarmee om?My Profile

 • Reply
  Charlotte
  26 augustus 2016 at 08:26

  Ja die jumpsuits zijn zo leuk maar zo niet praktisch! Staat wel erg leuk moet ik toegeven maar ik begin er niet aan 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…9 weken zwanger: zwangerschapsupdate #2My Profile

 • Reply
  wilmaaa
  26 augustus 2016 at 11:19

  Jaaa, dit heb ik ook vaak. Ik kom meestal met eer thuis voor haar. Is gewoon zo leuk 😉 Die jumpsuit is trouwens wel erg leuk, maar zeker niet praktisch inderdaad.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  WordPress spam blocked by CleanTalk.
  error: Deze content is beveiliigd