PLOG: Visite, ondeugend en gezelligheid

Eigenlijk stond er een andere blog ingepland, maar gisteren maakte ik ongemerkt veel foto’s en toen ik dat ’s avonds zo bekeek, leek het mij leuk om weer een dagje uit ons leven te delen. Het zijn wel allemaal foto’s gemaakt met telefoon, dus de kwaliteit is niet altijd even goed. Veel kijkplezier.
collageDe dag startte vroeg, namelijk om 6:15 uur. Naomi lag op haar buik. Ik heb haar gevoed en weer teruggelegd in bed. In de hoop dat ze natuurlijk verder ging slapen en dat deed ze tot 8:15 uur! Kon ik ook eventjes wat langer slapen.

collage(2)Naomi at een boterham met een vork en ik at zelf kwark met aardbeien en ongezoute cashewnoten. Zo heerlijk! Ik kan beter geen zuivel eten in verband met mijn eczeem, maar ik had daar zo’n trek in, dus we zien wel even hoe mijn huid er over een paar dagen uit ziet.

collage(1)Ik was mij aan het omkleden en dan leg ik Naomi altijd even op het grote bed of ik zet haar op de grond. Ik moest even naar de wc in de badkamer, dus ik zette haar op de grond en deed de deur dicht. Je weet maar nooit of ze ineens weg kruipt. Toen ik terug kwam trof ik onze slaapkamer zo aan. Op de een of andere manier heeft ze zich weten te verplaatsen. Kruipen kan ze niet, dus door middel van kont schuiven waarschijnlijk. Ik heb het haar verder nog niet zien doen zo’n heel stuk, maar goed in die 1,5 minuut heeft ze er toch een zooitje van gemaakt. Ik moest wel heel hard lachen toen ik het zag. Wat heb ik hiervan geleerd: Naomi meenemen naar de badkamer en toch maar kinderslot in het stopcontact aanschaffen, ook al kruipt ze nog niet.

 

collage(7)Ze ging nog even slapen en werd net wakker voordat mijn nichtje Mèlanie met haar zoontje Liam kwam. Ze schelen precies drie weken, zijn allebei op woensdag geboren en ter wereld gekomen met behulp van een inleiding. Best bijzonder toch? Mèlanie schrijft op Mama van Liam, dus neem daar ook eens een kijkje. Zo schattig om Naomi en Liam bij elkaar te zien! Hier zijn ze lekker aan het spelen. Zo konden wij bijkletsen over onze kindjes en natuurlijk haar bruiloft in september. Liam had Sophie de giraffe bij zich en Naomi vond haar erg leuk. Ook maar kopen denk ik 😉

collage(3)Na haar boterham en borstvoeding is ze lekker gaan slapen om 12:30 uur en werd 15:00 uur wakker. Mijn moeder kwam gezellig langs en hebben weer bijgekletst. Naomi vond het ook heel gezellig dat oma er was en heeft een verdund sapje van diksap gedronken. Water vindt ze toch niet lekker, dus een heel minibeetje diksap erbij vindt ze erg lekker. Mèlanie tipte mij overigens op een sapje van Healthy People voor baby’s, dus ik ben benieuwd wat ze daarvan vindt. Er moest natuurlijk gekroeld worden met oma en Naomi wil graag staan, dus trekt ze zich aan mijn vingers op. Ook werd er druk geoefend met op knieën zitten en handen steunend op mij.collage(4)

Ze was erg moe en is om 17:15 nog even voor een powernap van 45 minuten naar bed gegaan. Ik keek ondertussen een aflevering van Grey’s Anatomy terug. En als je dat koppie dan zo ziet bij het wakker worden, dan smelt je toch gewoon 😀

collage(5)

Stephan was wat later thuis, maar Naomi lag nog niet op bed. Konden ze nog even genieten van elkaar. Schattig he!

collage(6)Om 19:15 uur lag ze heerlijk op bed en hebben wij nagetafeld tot 20:30 uur. Heerlijk. Normaal heeft hij altijd gitaarles, maar in verband met de voorjaarsvakantie is de muziekschool dicht. Ik genoot dus van zijn muziek met kaarsjes en de mooie bos bloemen die ik van mijn moeder heb gekregen. Om 21:00 uur is hij gaat voetballen en had ik een avondje alleen. Ik maakte onder andere deze blog en keek naar Toscaanse bruiloft.

Dat was een gezellig dagje! Hoe was jullie dag gisteren?

Liefs Angela

Gerelateerde berichten

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  26 februari 2016 at 09:42

  Wat een leuk dagje en wat leuk dat Liam op bezoek kwam! Wat een schattig meisje is ze toch 🙂

 • Reply
  Nicole
  26 februari 2016 at 12:03

  Leuke dag! Heeft dat jongetje nou wat op zijn hoofd? Ik kan het niet zo goed zien op de foto
  Nicole onlangs geplaatst…Het grote telefoondilemma (2) – De ontknoping!My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   26 februari 2016 at 12:26

   Liam heeft een redressiehelmpje aangemeten gekregen, omdat hij een voorkeur naar zijn rechterkant heeft en daardoor een afplatting heeft. Boven verwachting goed resultaat, als hij 1 jaar is dan hoeft het niet meer.

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  26 februari 2016 at 16:58

  Gisteren had mijn man een extra dagje vrij. Ik was met een vriendin even weg geweest kwam.ik terug heel de badkamer schoon en gepoetst! Heerlijk!! We hebben lekker samen gewandeld en gekookt.
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Date NightMy Profile

 • Reply
  Charlotte
  26 februari 2016 at 18:47

  Lekker dagje 🙂 Ik vind het altijd zo leuk om een dagje mee te kijken met anderen 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Een ode aan de alleenstaande moeder…My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   26 februari 2016 at 19:31

   Hihi dankjewel! Ik vind dat ook altijd zo leuk 🙂

 • Reply
  karlien
  26 februari 2016 at 22:00

  Wat een gezellige dag, fijn dat ze in de ochtend verder sliep.
  Oeeff heerlijk zo’n rust in de avond, bij ons zijn ze vaak tot laat wakker!

 • Reply
  Saskia
  27 februari 2016 at 15:47

  Ah zo lief inderdaad dat koppie bij het wakker worden heel schattig, leuk om weer een dagje mee te kijken.
  Saskia onlangs geplaatst…What’s in my Bulaggi BagMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   28 februari 2016 at 21:08

   Dankjewel dat je een dagje met ons hebt meegekeken! 🙂

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd