Zwangerschap Zwangerschapsdagboek

Mijn kraamweek in foto’s

Mijn kraamweek was echt fantastisch. Onze kraamverzorgster was er wederom een uit duizenden. Ik heb een week lang genoten van mijn prachtige gezin, echt van iedere minuut en van alle verwennerij. Precies zoals een kraamweek hoort te zijn. RST Zorgverleners is een dikke aanrader!
Het is altijd spannend wie er op komt dagen zodra je thuis komt uit het ziekenhuis. Dat vond ik ook dit keer weer. We hadden gevraagd of we weer dezelfde kraamverzorgster konden krijgen als bij Naomi. Dat kan nooit gegarandeerd worden, maar het is fijn dat het wel genoteerd staat. We kregen een andere kraamverzorgster én met haar waren we ook heel blij. Herma is een topper, eentje uit duizenden, weet van aanpakken en is een gezellige kletskous, net als ik. Dé klik was er dus meteen en dat vind ik erg belangrijk. Ze betrok Naomi vanaf het eerste moment bij de verzorging van Daniël, dat vonden wij beide ontzettend belangrijk en heel fijn. Hoe de eerste ontmoeting van Naomi was met Daniël volgt binnenkort in een aparte blog. We hebben er namelijk goed over nagedacht hoe we dat wilden aanpakken 😉 Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, dus kijk gezellig mee naar mijn kraamweek van Daniël.

Eten!!🙌 Hard nodig, ik val weer megasnel af! De kraamverzorgster zorgt goed voor me! Lieve lieve kilo’s blijf een beetje plakken😁

Een bericht gedeeld door Angela www.mamametpassie.nl (@mamametpassie_nl) op

Mijn liefdes😍 Naomi wil als ze wakker wordt altijd meteen bij haar broertje kijken en een knuffeltje aan hem geven. Wat een rijkdom dit😍

Een bericht gedeeld door Angela www.mamametpassie.nl (@mamametpassie_nl) op

Broer en zus😍💙💗 Dit is zo machtig mooi! Niet in woorden uit te drukken!

Een bericht gedeeld door Angela www.mamametpassie.nl (@mamametpassie_nl) op

Hallo wereld!😍 Ik ben dus Daniël!

Een bericht gedeeld door Angela www.mamametpassie.nl (@mamametpassie_nl) op

Lekker! Mijn paps nam gister zalm en makreel mee😍😍😍 ooooh wat heb ik die zalm gemist!😁🙌

Een bericht gedeeld door Angela www.mamametpassie.nl (@mamametpassie_nl) op

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kim
  15 juni 2017 at 13:36

  Fijn om te lezen en zien dat je een mooie kraamweek had Angela, ik ben reuze benieuwd hoe het bij ons zal gaan, ik hoop ook op een leuke kraamverzorgster. Ik zag dat je schreef dat je zalm gemist had, tijdens je zwangerschap mag je het gewoon eten mits het niet vacuüm verpakt is, dus niet uit de winkel maar wel vers van de visboer. Ik heb dan wel geluk dat mijn lieve man visboer is waardoor ik iedere week vis eet, voornamelijk gerookte zalm, maar nu ook de nieuwe haring, heerlijk hoor! Geniet van je gezin!

 • Reply
  Lieke van Veen
  15 juni 2017 at 15:54

  Wat een leuke foto’s en wat wordt je ontzettend verwend met al dat lekkere eten.
  Geniet er van!

 • Reply
  Frank
  16 juni 2017 at 06:19

  Wat een mooie lieve foto’s en wat een knappe baby is Daniël!! geniet er lekker van.
  Frank onlangs geplaatst…VoedingMy Profile

 • Reply
  Joyce
  18 juni 2017 at 07:58

  Dat ziet er uit als een heerlijke kraamweek 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Living Arrows 24/52: Samen met mama op de fotoMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  WordPress spam blocked by CleanTalk.
  error: Deze content is beveiliigd