Blog Vakantie

Mama met passie in de zomervakantie

SAMSUNG CSC

Het is alweer 8,5 maand geleden dat ik mijn eerste blog plaatste op mijn website. Ik vind het nog steeds een heerlijke uitlaatklep. Een hobby waar meer tijd in gaat zitten dan ik ooit had verwacht, maar wat vind ik het leuk.
Ik hoop dat ik dit nog heel lang blijf doen. Ik heb honderden wensen voor mijn website. Zou bijvoorbeeld het liefst een andere lay-out hebben en een echt logo. Concrete ideeën zijn er echter nog niet, dus het blijft voorlopig gewoon zo 🙂 Ik vind het echt een heerlijke hobby. De reacties die ik krijg op mijn website, op Facebook, Instagram, maar ook privé. Ik vind het heel gaaf! De contacten met andere bloggers zijn ook ontzettend leuk. Het is heel bijzonder! Dank aan jullie, mijn lezers. Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken! De komende twee maanden gaat het er wel iets anders uitzien.

Wat gaat er veranderen?
Jullie zijn van mij gewend dat ik op maandag, woensdag, vrijdag en zondag een blog plaats. Dat gaat veranderen! Oké, twee keer is dit niet gebeurd vanwege belangrijkere dagen. De komende twee maanden komt er op zondag geen blog online. Dit heeft te maken met de naderende zomervakantie. Nog een aantal weken en dan vertrekken we met onze vouwwagen naar Zuid-Frankrijk. Ik wil niet dat er die weken helemaal geen blog online komt. Dat betekent dat ik dat wel moet voorbereiden en alles in moet plannen. Dat vind ik helemaal geen probleem en juist erg leuk. Jullie zullen niet merken dat wij met vakantie gaan 😉

Vandaag gaat de rubriek Mama vertelt ook met zomervakantie. Ik zoek nog steeds vrouwen die hier aan mee willen werken. Heb jij een verhaal dat je wilt delen (mag anoniem) over je zwangerschap, bevalling, miskraam of iets anders? Dan schrijf je dus een gastblog! Je kunt anderen tot steun zijn met jouw verhaal. Of wil je de vragen beantwoorden uit de rubriek die samengesteld is met andere mama’s? Mail dan naar mamametpassie@gmail.com of laat hieronder een reactie achter. Al vele mama’s gingen je voor en ik vind het heel leuk om al die verhalen te delen

Ik ga de komende weken dus mijn best doen om blogs in te plannen voor onze vakantieperiode! En natuurlijk hoop ik dat jullie mijn blogs met plezier blijven lezen 🙂 Suggesties en tips zijn altijd welkom.

Wat vind jij nu echt leuke onderwerpen om te lezen? Wat wil je absoluut van mij weten als het om het moederschap gaat of iets totaal anders? Laat het mij weten!

Liefs Angela

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  6 juli 2016 at 07:25

  Helemaal gelijk heb je! Offline tijd met je gezin is heel belangrijk 🙂

 • Reply
  Merel
  6 juli 2016 at 08:11

  Lekker vooruitzicht! Geniet ervan met elkaar. Liefs
  Merel onlangs geplaatst…Ben ik een prinses in de keuken? (TAG)My Profile

 • Reply
  mathiske's mama blog
  6 juli 2016 at 09:01

  Lekker aftellen tot de vakantie!
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Mijn bevallings verhaal.My Profile

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  6 juli 2016 at 09:45

  Fijne vakantie!
  Ilse van Kreanimo onlangs geplaatst…Luizen in huis – ongelofelijk?!My Profile

 • Reply
  MetMirjam
  6 juli 2016 at 16:03

  Heerlijk hoor, de vakantie is in zicht! Geniet ervan!
  MetMirjam onlangs geplaatst…MEGA DM Drogist shoplogMy Profile

 • Reply
  Nicole
  7 juli 2016 at 10:50

  Fijne vakantie meis!
  Nicole onlangs geplaatst…Hieperdepiep Hoera! – Jarig!My Profile

 • Reply
  Leonie
  8 juli 2016 at 13:44

  Alvast een hele fijne vakantie gewenst! Geniet ervan!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Shoplog Babystuff #2 (Video)My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  WordPress spam blocked by CleanTalk.
  error: Deze content is beveiliigd