Contact

Wil je graag in contact met mij komen of heb je feedback, vragen of ideeën over de site, email mij dan op mamametpassie@gmail.com.

Ik ben ook te vinden op Facebook: Www.facebook.com/mamametpassie en op Instagram: www.instagram.com/mamametpassie_nl

Liefs Angela

3 Comments

 • Reply
  Frank
  8 april 2016 at 14:38

  Ik kan helaas niet reageren via de site omdat er iets is met de server. Het lijkt me heel leuk om in je rubriek te mogen schrijven. Groeten Frank.

 • Reply
  Andrea
  4 december 2017 at 14:37

  Voorstel samenwerking met mamametpassie.nl

  Beste heer/mevrouw,

  Mijn naam is Andrea en ik ben verantwoordelijk voor de promotie van de webshop Telefoonhoesjestore.nl. Onze webshop kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod van meer dan 20.000 trendy telefoonhoesjes, tablethoezen en telefoonaccessoires. Wij versturen dagelijks honderden pakketjes rechtstreeks vanuit ons eigen assortiment naar tevreden klanten.

  Telefoonhoesjestore.nl is momenteel op zoek naar leuke en interessante blogs om een samenwerking mee aan te gaan. Jouw blog lijkt ons hiervoor geschikt omdat wij van mening zijn dat onze doelgroep redelijk goed overeenkomt.

  Ik zou daarom namens Telefoonhoesjestore.nl verheugd zijn om samen met mamametpassie.nl een review of een winactie te organiseren (dit kan ook een in combinatie, afhankelijk van jouw voorkeur).

  Als tegenprestatie sturen wij graag kosteloos een testartikel naar eigen keuze op, kunnen wij het blogartikel eventueel op onze Facebookpagina (+ 3000 likes), Instagram pagina (+8000 volgers) of Twitter pagina (ca. 2000 volgers) promoten én uiteraard bij een winactie, shoptegoed of gratis artikelen naar de winnaar(s) versturen.

  Indien je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Telefoonhoesjestore.nl horen wij graag wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Wij kunnen dan met een leuk voorstel komen voor het opzetten van de review en eventueel een winactie!

  Met vriendelijke groet,

  Andrea

 • Leave a Reply

  error: Deze content is beveiliigd